Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam zrobic test

Polecane posty

Gość gość

Witam Serdecznie... :-) mam maly problem... Chodzi o to czy juz moge zrobic test a moze to za szybko ... Hmmm ... Wiec zaczne od poczatku..21Miesiaczke powinnam dostac21.a08.2013:-) lecz 20.08 do 21.08 dostalam plamienia ze sluzem o kolorze kawy z mlekiem cos pod kolor bezu.. 22.08 pojawila sie miesiaczka trwala moze z dwie godziny i byla bardzo bardzo skapa.. Nastepnego dnia 23.08znowu pojawily sie te plamienia o kolorze kawy z mlekiem o konsystencji wodnistej.. Dwa dni temu rwalo mnie przy pachwinach az ciagnelo sie do uda raczej z prawej strony z lewej tylko pokuwalo mam wzdecia brzuch nizej jest twardy od czasu do czasu zaboli mnie na kilka minut glowa w tej chwili mam te plamienia delikatne i od czasu do czasu czuje klucia po dwoch strona ch przy jajnikach ale bardziej po prawej stronie.. No i jak cos zjem niestety do wystarczy nie wiele czuje sie pelna i rozepchana dodam ze staramy sie o dzieciaczka a do lekrza gina moge isc dopiero za tydzien bo niestety dopiero bede ubezpieczona... Czy ja moge byc w ciazy?

Gość gość
Pomoze ktos.... Proszeee nie wiem co myslec ...

Gość gość
Tak, zrób test w aptece doz są teraz tanie testy to nie zbankrutjesz.

Gość Anitka009
Głupie pytanie!! co zaszkodzi ci przetestować ??

Gość gość
A r*****ie było, bo nic nie piszesz na ten temat.

Gość gość
Brak mi slow na wasze odpowiedz.. Dlaczego od razu naskakujecie... Przeciez opowiada o swoich ovjawach jak i na koncu pyta czy moze byc w ciazy..wiec jesli nie mozecie okreslic czy przy takich objawach moze byc w ciazy to nie kontujciie bo nie ma sensu.. Po co druga osoba po drugiej stronie komputera to pisze. Moze nie ma sie kogo poradzic ..

Gość gość
Ale nawet nie wiemy czy było WSPÓLŻYCIE może okres jej sie spóźni abo ma guza na jajnikach, proste?

Gość gość
Wydaje mi sie oczywiste jesli pyta o ciaze to jest to oczywiste ze wspolzyla glupi by to wiedzial!

Gość gość
Hej ja mialam podobnie z tymi plamieniami mniej wiecej tez mialm to na dniach miesiaczki lepiej zro test i sprawdz . Ja jestem juz w 7miesiacu ciazy i miewam sie dobrze:) 0 plamien... A i jak tylko bedziesz miala mozliwosc pojcs do lekrza i biegnij by sprawdzic co i jak :) pozdrowienia

Gość gość
ja tez mialam plamienie na czas spodziewanej miesiaczki i bylam w ciazy, lec po test!

Gość gość
hej i co wyszlo?