Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Passengerr89

Zraniłem ją swoim zachowaniem

Polecane posty

Gość Passengerr89

Nie ją pierwszą zresztą. Jestem skończonym idiotą i wszystko chrzanię :(

Gość gość
to się powies,jednego gnoja mniej :)

Gość Passengerr89
Zawsze gdy podoba mi się jakaś dziewczyna, traktuję ją jak śmiecia, odpycham od siebie i odzywam się takim chłodnym niepozbawionym irytacji tonem. Czemu? Bo wiem, że i tak nie miałbym u niej szans i lepiej, żeby mnie darzyła niechęcią niż poznawała jaki jestem w rzeczywistości. Kompleksy mnie zżerają.

Gość pension
jesli sadzisz ze wystawiles jej Laurke, jestes w bledzie wystawiles ja sobie

Gość Passengerr89
Nic mnie nie usprawiedliwia, ale no kurcze serio tak źle o sobie myślę i to powoduje, że odpycham każdą dziewczynę, która zakręci się obok. Teraz takim zachowaniem zraniłem znajomą ze studiów i czuję się jak skończony gnojek.

Gość gość
To prawda jesteś skończonym idiotą!;-)

Gość Passengerr89
Nie radzę sobie. Jestem pełen żalu, zjadają mnie kompleksy. Ona zapytała mnie co słychać, a ja wyjechałem jej z tekstem, że nic nie słychać i nie zamierzam odpowiadać na tego rodzaju pytania. Spuściła głowę i przestała się odzywać. Teraz mnie unika.

Gość gość
Tak wogóle to mam w d***e twoje kompleksy! Chamidła NIC nie tłumaczy!

Gość Passengerr89
No wiem, ale kurcze nie panuję nad tym. Nie umiem być miły dla kobiet, które mi się podobają i ja im, bo to mogłoby oznaczać, że one będą mnie chciały poznać, a ja się boję bliższych kontaktów z nimi i tego, że odkryją moje kompleksy i ogólną beznadziejność. Czy jest ktoś kto to rozumie tutaj?

Gość gość
Cham jesteś i tyle. Chłop wyjdzie ze wsi, wieś z chłopa nigdy.

Gość gość
hohohohhaha Ostro pojechałeś, niezle sie usmialem jak sobie ta sytuacje wyobrazilem. A tak serio to po prostu napisz do niej i przepros, ze miales kiepski dzien albo cos. Mozesz tez pojsc dalej i odwiedziec ja z jakimis czekoladkami albo kwiatem i wyciagnac gdzies na przeprosiny. Wbrew pozorom to dobra okazja zeby to rozwinac.

Gość Passengerr89
Tak myślisz? Myślałem, żeby zagadać do niej na fejsbuku i przeprosić za swoje zachowanie, ale trochę mi niezręcznie po tym wszystkim. Ciągle tak mam i przez to ciągle jestem sam, bo kobiety mają mnie za chama i cynika.

Gość gość
nie bądź chamski, to chamskie z twojej strony, że jesteś chamski.

Gość gość
Jasne, ze tak. Czas sie zmienic w takim razie. Bankowo Ci wybaczy jak jest normalna i jeszcze bedziesz mial okazje zeby lepiej sie poznac. I tak juz nie masz nic do stracenia wiec na luzie bym do niej napisal. Niezrecznie to moze byc potem jak sie z nia gdzies spotkasz. Nie ma nic zlego w przeproszeniu, nawet jak nie przyjmie to potem mozesz byc spokojny jak bedziesz z nia przebywal, bo zrobiles co mogles.

Gość Passengerr89
Nie nauczyli mnie być miłym i uprzejmym. Boję się, że nie szanowaliby mnie wtedy i mieli za ciotę.

Gość gość
Kwiatka to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić?;-)

Gość gość
Rozmowa!!! Wyatarczy porozmawiac powiedz jej to co nam tutaj na poczatku rozmowy!!

Gość gość
za ciotę to sie uważa tych co nie umieją przepraszac. poza tym nikt nie każe ci być miłym. rozróżnij te dwa typy: normalny facet - osoba miła, c***a - osoba miłą, będąca na każde skinienie ludzi, którzy w niczym mu nie pomogą, za duże przymilanie się, ciągłe przytulanie, zabieranie przestrzeni, pisanie smsów całymi dniami, nie umiejętność bronienia się. Ty umiesz się bronić, ale broń się przed chamami, a nie przed sympatyczną dziewczyną

umówiłam się z facetem, który był chamski, co on uważa za "dziwne poczucie humoru" :D z natury jestem miła ale na spotkaniu zaatakowałam go tymże samym chamstwem. Chciał spotykać się dalej, ale mu przyznałam szczerze: "Koleś, jesteś strasznie chamski" On przeprosił mnie, powiedział, że tak się broni i w ogóle, okazał się fajnym gościem, zostaliśmy do dnia dzisiejszego przyjaciółmi ;)

Gość gość
Twoje zachowanie jest nieadekwatne do sytuacji , wyciągasz najcięższe działa , to tak jakbyś petardą zaatakował muchę;-)

Gość gość
a to powiedzenie brzmi : człowiek ze wsi wyjdzie , wieś z człowieka nigdy , tak gwoli wyjaśnienia;-)

Gość gość
Pomylić się nie można chamie?

Gość gość
"Zraniłem ją swoim zachowaniem Passengerr89 Nie ją pierwszą zresztą. Jestem skończonym idiotą i wszystko chrzanię". Skoro potrafisz to przyznać, to jeszcze nie jest z Tobą tak źle i rokujesz na poprawę, chociaż przecierałam oczy ze zdumienia, kiedy zobaczyłam taki wpis od mężczyzny. Sama bym chciała, żeby chociaż jeden z paru Tobie podobnych zorientował się, że przegiął i mnie przeprosił - nawet po latach, ale zawsze. Bo na przeprosiny i zauważenie swojego błędu nigdy nie jest za późno. Znacznie gorzej, gdy się go nie dostrzega albo uważa, że było się ok mimo zranienia kogoś lub chamstwa. Co możesz zrobić? To bardzo proste - przeproś ją i zaproś na spotkanie lub randkę (jeśli chcesz się z nią umawiać), uprzedzając wcześniej, że wtedy Jej na spokojnie wszystko szczerze wyjaśnisz, dlaczego tak się zachowałeś i rzeczywiście zrób to szczerze - powiedz wszystko to, co tutaj napisałeś. Jest szansa, że zrozumie i wybaczy. Poza tym radzę dodatkowo wybrać się do psychologa i popracować nad tymi kompleksami przynajmniej na tyle, by z ich powodu nie traktować chamsko innych ludzi, którzy niczego złego Tobie nie zrobili.

Gość gość
Zresztą dodatkowo zastanawiam się po tym Twoim wątku, czy takich dwóch, ktorych znałam, a którzy jak Ty odzywali się do mnie podobnie nieadekwatnie do sytuacji, robili tak dlatego, że w rzeczywistości im się podobałam, a w środku ukrywali swoje kompleksy? Dotychczas bez ządnych wątpliwości uważałam, że po prostu mnie nie znoszą, skoro tak się zachowują. Ale Twoje posty dały mi do myślenia, jak bardzo pokręceni potrafią być mężczyźni.

Gość Pytanie dooo
Jak rodzice Cię traktują /traktowali? I jak sami siebie traktują? Myślę, że mając złe wzorce bez terapii sobie z tym sam nie poradzisz. Coś o tym wiem.

Gość Gdzie jest Autor
??? Na darmo piszemy??