Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Elunia 9311

Ubranie na impreze typu Pool Party

Polecane posty

Go艣膰 Elunia 9311

Witam wszystkich Nied艂ugo wybieram si臋 do znajomych na bardzo ciekawie zapowiadaj膮c膮 si臋 impreze na basenie. Ma to by膰 co艣 w stylu pool party czyli impreza gdzie cz臋艣膰 os贸b bawi si臋 ko艂o basenu, a cz臋艣膰 w basenie i mam dylemat jak si臋 ubra膰, bo z tego co mi wiadomo nikt raczej nie idzie tam w bikini. Dorad藕cie mi prosz臋 dziewczyny co mam w艂o偶y膰, bo chcia艂a bym czu膰 si臋 w miare komfortowo i wygl膮da膰 fajnie ale te偶 chcia艂a bym m贸c w pe艂ni si臋 bawi膰 i np. bez problemu wej艣膰 do wody. My艣la艂am nad ubraniem jakiej艣 bia艂ej bokserki, kr贸tkiej sp贸dniczki i koturn贸w (takich bardziej w stylu sanda艂, nie pe艂nych). Najwi臋kszy problem mam w艂a艣nie z butami bo wola艂abym szpilki ale raczej one kiepsko sprawdz膮 si臋 w basenie. Napiszcie prosz臋 jakby艣cie radzi艂y mi si臋 ubra膰, jakie buty mam za艂o偶y膰 偶eby fajnie si臋 w nich ta艅czy艂o i 偶ebym mog艂a te偶 wej艣膰 do wody. A mo偶e kto艣 z Was by艂 ju偶 na takiej imprezie i napisze jak to mniej wi臋cej wygl膮da i w co si臋 ubra膰 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mag

By艂am聽kiedy艣 na takiej imprezie i mia艂am ten sam problem. Wybra艂am niebieskie d偶insy, bluzk臋 z cekinami i koturny. W basenie w tym ubranu siedzia艂o si臋 ca艂kiem dobrze聽

Udost臋pnij ten post

ja kiedy艣 mia艂am na imprezie w podobnym stylu jasn膮 sp贸dniczk臋 pod spodem majtki od stroju a na g贸r臋 tylko top od stroju ale taki z falbank膮 typu hiszpanka i fajnie si臋 sprawdzi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pio pio

oczywiscie sk贸rzana

Udost臋pnij ten post

13 minut temu, Go艣膰 pio pio napisa艂:

oczywiscie sk贸rzana

No, chocia偶 mo偶e inn膮 bym za艂o偶y艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga

A by艂a艣 tylko na basenie czy w wodzie te偶? Ja w艂a艣nie jutro ide na tak膮 imprez臋 i zastanawiam si臋 czy za艂o偶y膰 spodnie czy co艣 innego, ale nie wiem jak to si臋 sprawdzi聽

1 godzin臋 temu, sylwia_misiewicz napisa艂:

ja kiedy艣 mia艂am na imprezie w podobnym stylu jasn膮 sp贸dniczk臋 pod spodem majtki od stroju a na g贸r臋 tylko top od stroju ale taki z falbank膮 typu hiszpanka i fajnie si臋 sprawdzi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga

Dnia 13.09.2019 o 21:45, sylwia_misiewicz napisa艂:

Jednak za艂o偶y艂am d偶insy, bluzk臋 i sk贸rzan膮 ramonekse. Nie by艂o mi w wodzie nie wygodnie, a, nawet przyjemnie si臋 siedzia艂o w tych ubraniach聽

Udost臋pnij ten post