Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowonarodzona1989

jak to jest naprawde

Polecane posty

Gość nowonarodzona1989
ktos napisal ze olewalam swoj stan (mala wystepnosc okresow) ale poprostu sadzilam ze sam sie unormuje (dla kogos moze to smiesznie brzmiec dla mnie nie) majac nascie lat nie przejmowalam sie tym. duzy wplyw na nie robienie z moim problemem nic mialo to ze zarowno moja i moja siostra mialy to samo i zadna z nich nie miala problemow z zajsciem w ciaze (mojej mamie unormowal sie po urodzeniu mojej siostry, a moja siostra brala tabletki). a co do lekarzy to trudno znalesc dobrego endokrynologa-ginekologa akurat tu gdzie mieszkam ich nie ma wogole a wiadomo ze z wizyta prywatna swoje kosztuje do tego dojazd i tyle. czemu zwlekalam z tel. do endo-gin poprostu potrzebowalam chwili zeby to przemyslec... przerazilam sie opinia ginek. ktory uswiadomil mi kilka finansowych faktow... ale teraz ruszam z pelna para. nie mam zalu o pisanie o mnie w taki czy inny sposob kazdy ma swoje myslenie. pozdrawiam

Gość nowonarodzona1989
i propo innych wypowiedzi drazni mnie to ze ktos nie potrafi zrozumiec ze dopiero teraz sie otrzasnelam ktos napisal ze nie bylam u innych lekarzy itp. ja poprostu sie na tym nie znam nie jestem lekarzem i nie wiedzialam ze potrzebuje konsultacji z endokrynogogiem, jak wspomnialam w ktoryms z wpisow na wizyte u innego gin wczesniej nie powiedzial mi ze to nie jest sprawa ginekologiczna przepisal tabletki na okres i tyle po sprawie.. okres mialam jak w zegarku, wiec to co mi powiedzial aktualny "moj" gin. bylo dla mnie "szokiem"