Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym mezczyzne 10 lat starszego

Polecane posty

Gość gość

albo wiecej , takiego 30-40 letniego

Gość spaślak_
idz do 40 letniego psychologa bedziesz miala co chcesz a moze cie wyleczy :P

Gość Muna
jestes zwyczajnie albo mloda i glupiaś albo tylko glupia

Gość Damian Kwiek lat 37
Muna ma rację. Po co Ci stary dziad. 10 lat to za duża różnica wieku. Chyba że chodzi Ci o to aby posmakować erotyki z dojrzałym mężczyzną , to ok , ale wiązać się na życie. Moim zdaniem max 5 lat różnicy jeszcze ujdzie. Mówię ci to ja, facet pod 40tkę.

Gość gość
bzdura - 10 lat ale zalezy ile ma teraz - im mlodsza tym roznica wieku powinna byc mniejsza miedzy ludzmi, nie pozowllilabym nastolatce corce spotykac sie z 30latkiem, dla 15latki max 20latek, ale 30latka spokojnie moze wiazac sie z facetem 40 i 50letnim a nawet starszym, chodzi o dojrzałosc psych i spol. To wszystko

Gość mężatka baśka
Żartujesz ??? Ja mam 30 lat i miałabym sobie wziąć 40letniego faceta gdybym była wolna ??? dobre :)

Gość gość
kobieta chce starszego bo kasa i prawdopodobnie duże doświadczenie seksualne ot co.

Gość gość
słucham? a ktoś Ci każe? jak sie zakochasz to nie ma znaczenia czy on ma 35, czy 45, chyba ze kierujesz sie tylko wiekiem, Twoja sprawa, dziwna ta Twoja reakcja

Gość gość
kobieta chce starszego bo kasa i prawdopodobnie duże doświadczenie seksualne ot co. x koniotrzep sie odessal od cyca matki ?

Gość gość
skończ szmato z tymi koniotrzepami bo psujesz każdy temat płyń stąd

Gość gość
dobry pomysł, ale różne etapy życia, z daleka widać, że konflikt na konflikcie, sprawdzone und przeżyte

Gość gość
to ty koniobijco rozpierdalasz kazdy temat jakim prawem zabierasz glos wystawiasz opinie w tematach o ktorych nie masz najmniejszego pojecia? wypad ssac pale starego:D

Gość poli30
ja tez zawsze chciałam starszego faceta i mam 8 lat starszego męża...jest super :)

Gość gość
daj spokój, znam pełno związków z różnicą wieku 10 lat i wszystko jest alles klar, przesadzasz, jaki widzisz konflikt pokoleń między 30latką i 40latkiem? że co? on menopauzę przechodzi? sorry za ironię, ale śmieszne to jest, a jaka jest różnica między 10 lat a 8? albo 10 i 11? wszystko zależy od ludzi, chociaż ja bym nie tolerowała gdyby moja córka dajmy na to 21letnia umawiała się z 30latkiem właśnie dlatego, że myślałabym że jemu chodzi o erotykę i wykorzystanie jej, trzymałabym palec na pulsie w razie co, po prostu

Gość XPDominusXP
tylko jest przykra prawda, priorytety się zmieniają i przyjdą czasy, kiedy będziesz chciała by miał 10 lat mniej, a przyjdą na pewno.

Gość Damian Kwiek lat 37
Dominus, dobrze piszesz. Miałem kiedyś romans z kobietą 42letnią i narzekała że jej mąż który wtedy był po 50tce już był do niczego w łóżku. A jej chcica aż kipiała i robiła mi w łóżku po prostu cuda.

Gość XPDominusXP
dlatego jak od żony jestem starszy mniej niż dwa lata, ona była na 2 roku, ja na trzecim, jak się poznaliśmy

Gość gość
dlaczego 20 latka nie chce rówieśnika tylko gościa po 30 bo już ma ustabilizowaną sytuację materialno mieszkaniową ma pewnie większe doświadczenie seksualne głównie o to chodzi o nic więcej kobieta nie chce czegoś tworzyć razem tylko przyjść na gotowe

Gość gość
10 lat roznicy to nie jest az tak wiele.

Gość gość
a później takie lasencje piją jadem jak ich rówieśnicy w wieku 30 lat mają 20 latkę a one jakiegoś gościa przed 50 :P pełno wszędzie takich frustratek.