Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żanetta1

pomocy moja łiła wchłonęła tampon

Polecane posty

Gość żanetta1

dziewczyny! skończyły się moje tampony więc użyłam od siostry (moj pierwsze ob) takie malutkie :( wychodziłam na imprezę tam mnie oczywiście zalało to zaaplikowałam kolejnego malucha. Bawię się, tańczę, pije nawet się nie zorientowałam kiedy się tak nawaliłam :( siedzę z chłopakiem a on mi chciał zrobić palcówkę opierałam się nawet mówiłam o okresie a ten wariat oczywiście musiał mnie obmacać! tak mi wepchnął paluchy ze aż kwikłam haha niestety razem z paluchami wepchnął głęboko tampon poleciałam do ubikacji i nie potrafiłam go wyjąć to włożyłam kolejny pod wpływem % nie myśle masakra.właśnie wróciłam wyciągnęłam tampon nr 2 szukam tampon nr 1 próbuje i nie dała się go wyciągnąć wkładam nawet szczoteczkę do zębów ( od węższej strony oczywiście) i kilka innych przedmiotów ale nie da rady CO ROBIĆ? proszę sobie darować głupie komentarze

Gość gość
włóż sobie trzeciego tampona

Gość żanetta1
dziewczyny wszystkie śpicie? pomocy

Wolaj chlopaka, niechaj wygrzebie... A tak swoja droga, po h szczoteczke???? Jak to niby mialo pomoc? Z calym szacunkiem, down ;)

Gość żanetta1
przeczytałam żeby się położyć i podnieść nogi do góry i przeć ale niestety nie pomogło :(

Gość żanetta1
dobra idę tak spać :( może jakoś przez sen wyjdzie...

Gość gość
hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha

Gość gość
Idz do kominiarza to cię przpchnie

Gość gość
ktoś dobrze radzi z tym kominiarzem :)

Gość gość
Podobno jak tampon nie chce wyjść to należy kucnąć. Spróbuj.

Gość gość
Jak najszybciej do ginekologa ! Tampon, który przebywa w pochwie więcej niż 8 godzin może powodować poważne infekcje, tym bardziej jak się "zalałaś". Myślę także, że skoro go nie wyczułaś mógł on utkwić w szyjce macicy jak mocno pchałaś następne. Jest ona otwarta podczas miesiączki, ale to tylko moje przypuszczenia..

taki tampon to nie żarty. Kiedyś koleżance utknął i musiała mieć operację, teraz jest bezpłodna . lepiej zrób z tym coś jak najszybciej :)