Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka98a

Opinie o diecie

Polecane posty

Witam! Ostatnimi czasy dużo słyszę o diecie kopenhaskiej. Czy któraś z Was ją stosowała? Macie jakieś opinie na jej temat, refleksje? Czy miałyście efekt jojo? No i czy po tych 13 dniach wracałyście do swojej poprzedniej wagi? Z góry dziękuje :)

Gość gość
ja jestem 2 lata po kopenhaskiej , schudlam 5 kg ( nie mialam nadwagi ) skurczylam zoladek , przez ten czas czulam sie dobrze po za tym ze 1 raz mialam chwilowe niedocukrzenie ( mialam mrowienie dloni i musialam zjeac lyzke cukru i mi przeszlo , oprocz tego moj @ trwal 11 dni , zrobilam badania i ginekolog , mi powiedzial z e to od diety jojo nie mam , moja waga sie waha od 0.5 kg do 1 kg raz w przod raz w tyl :) pozdrawiam jakbym miala powtorzyc to tylko ta diete , ale mam nadzieje ze takiej potrzeby nie bedzie ,

Ja chciałabym zacząć :) Ale czy pierwsze dni na tej diecie nie były dla Ciebie trudne? Ja zaczynam ograniczać sobie słodycze i inne rozkosze, by powoli przyzwyczajać organizm do mniejszej ilości pokarmów, a zacząć chcę 1 października:)

Gość gość
dla mnie najgorszy dzien był 3 lub 4 ( nie pamietam i 7

Gość gość
i 7 dzien ( urwalo mi posta i wyslalo). teraz jestem na mz , jem sobie wszystko, ale w mniejszych porcjach, jem 5 razy dziennie czasem 6 razy . w weekendy sobie pozwalam na wiecej :P ale ogolnie nie tyje, i jest okey

Gość Irminna
Ja ją wcześniej stosowałam. Przerzuciłam się na dietę od dietetyka,ponieważ efekty po kopenhaskiej mnie nie zadowoliły. Do tego sporo ćwiczyłam - chodziłam na aerobic i na pływanie. To trochę pomogło, ale w końcu kupiłam sobie tabletki na odchudzanie (dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html ) i to pozwoliło mi na pozbycie się 12 kilogramów w kilka tygodni.

Gość filifio
moim zdaniem fatalna jest ta dieta, bardzo obciąża nerki :/ ja wolę moją zdrową dietę 1500kcal, 4 posiłki dziennie i dużo ćwiczeń, ostatnio kupiłam sobie też figurę extraslim, zaczynam od jutra ją brać, ciekawa co jest warta..