Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznajecie że facet jest prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

Czy tacy kolesie mają jakąs specyficzną mowe ciala, nietypowy wyglad ??

Gość gość
nieśmiały, ułożony facet, zwykle dżentelmen, nie powie kobiecie " pokaż cycki" " fajna pupa", skromny, może być speszony gdy zobaczy kobietę w bieliźnie/nago na żywo.

Gość gość
ostatnio widzialam takiego wyrosnietego starego prawiczka w tramwaju, ok 25 lat ale wygladal na wiecej - otoz, usiadla kolo niego kobieta ok 32 lata i dotknela go ramieniem w ramie bo ciasno bylo, kobieta ponizej przecietnej urody ale chuda, spojrzal speszony z ukosa na nia i widac bylo ze sie czul dziwnie ze go kobieta ramieniem dotyka, troche zawstydzony ale zawstydzony jak frajer jak dziecko, widac bylo po niepewnym spojrzeniu ze nieczesto ma kontakt z babkami,. nie odsuwal sie od niej ale byl dosc spiety

Gość gość
wystraszone oczy, jest bardzo niepewny siebie przy kobietach, ogolnie jest wstydliwy przy ludziach

Gość gość
czemu niby przy ludziach? można normalnie rozmawiać z kobietami na co dzień ale jak sytuacja robi się bardziej intymna to już co innego. Krótko mówiąc normalny mężczyzna nieśmiały w bliższych relacjach z kobietami.

Gość gość
Prawiki są zahukane, niemęskie , nie mają zwykle kolegow a jesli juz to podobne lamy do siebie, ubrani konserwatywnie. Typowego prawika kazdy rozpozna, w szkole byl zazwyczaj tzw frajerem

Gość gość
Ćwiczący, przystojny, z fajnych charakterem, mający wiele pasji i hobby, spokojny, kulturalny, nieśmiały w stosunku do kobiet

Gość gość
[" pokaż cycki" " fajna pupa", ] moj facet nie byl prawiczkiem, kiedy poszlismy do lozka ale tez mi tak nie mowil :O zreszta 'pokaz cycki' nie powiedzial mi do tej pory (7 lat po slubie) :O w ciekawym towarzystwie sie obracasz, juz chyba lepsza jest banda prawiczkow, przynajmniej zachowac sie potrafia :O

gość-Widocznie masz brzydkie cycki, skoro ci tak nie powiedział ani razu..

Gość gość
tak sobie to tlumacz :) nie mnie oceniac czy ktos lubi byc traktowany jak krowa na targu, ja nie lubie, i nie musze tego nawet mowic mojemu facetowi, jest na tyle dzentelmenem by nie mowic do swojej kobiety: pokaz cycki :O

Gość gość
moj maz zawsze zachwyca się moimi piersiami, ale nie wyobrażam sobie, on zresztą tez nie , by powiedziec do kobiety 'pokaż cycki'

Gość gość
tekst pokaż cycki to nie chodzi o kulturę ale o pewność siebie w kontaktach z kobietami. Jak ktoś nie jest pewny siebie w relacjach kobieta - mężczyzna to tak na bank nie powie. Tak samo mało, który prawiczek klepnie kobietę w pośladki ot tak na ulicy, czy też raczej w klubie czy też nie powie od razu o seksie i na niego nie będzie nalegał od razu. Ten rodzaj pewności siebie zwykle pojawia się po pierwszym razie niezależnie czy był on w związku czy płatnie. Ponieważ wszędzie kobiety mówią o wyższości facetów po seksie nad tymi przed taki mężczyzna przed czuje się gorszy i przez to jest mniej pewniejszy siebie nawet mimo tego iż może być w pozostałych aspektach bardziej atrakcyjny dla kobiet niż ten co już seks ma za sobą.

Gość do gość
a u was przed waszym zwiazkiem kto mial bujniejsza przeszlosc?

Po niczym :) w ogóle o tym nie myślę patrząc na faceta. Chociaż fakt, że niektórych nie sposób wyobrazić sobie z kimś w łóżku :D tzn są takie osoby, kobiety i mężczyźni, które wydają się tak nie zainteresowane seksem i w ogóle, że trudno sobie wyobrazić ich w związku :)

Gość Kobieta mineta XD
mój kozioł jest prawiczkiem :D 100 % pewności :) muszę go rozprawiczyć w stodole :D

Gość gość
po pryszczatym ryju i trzęsących się łapach

Gość do kinga s f
a niektorzy sa tak brzydcy, ze ciezko sobie wyobrazic, ze ktos z nimi poszedlby do lozka

Z tym sie nie całkiem zgadzam :) czasem brzydcy są w związkach, albo mają ogromne powodzenie...miałam na myśli np moich kolegów studentów ploibudy, z urody calkiem ok, którzy w ogóle nic wokół siebie nie widzą, tylko te swoje silniki i inne podobne :p mam wrażenie że mogą nie wiedzieć jaki rok mamy obecnie i gdzie im tam do jakichś randek :D do koleżanek zwracają się "mówię ci chłopie..." :p

Gość XPDominusXP
najłatwiej rozpoznać prawiczka po włosach rosnących między palcami, u rąk

Gość Vista
Po oczach :P

Gość gość
prawiczek to mężczyzna, który nie uprawiał seksu z wyglądu nie różni się niczym.

Gość XPDominusXP
no , po oczach , bardzo intensywnie gapi się na tzytzki und piczkę

Gość gość
maja dziwna aure:D nie wiem jak to okreslic ale jak patrze na znajomych prawikow [ normalnych , inteligentnych i kulturalnych ] to cos dziwnego od nich bije i wcale nie musza się zdradzać tym, ze lukaja na cycki :p

Gość gość
do koleza nek zwracaja sie ,,mowie ci chlopie'' a powinni mowie ci babo

Jakbyś spotkała mnie to byś nie wiedziała czy śmiać się czy uciekać ze strachu, nie wiedziałabyś ile kobiet zg****ił albo przeleciał czy jest casanovą albo czy w ogóle z jakąkolwiek rozmawiał, nie wiedziałabyś kim on w ogóle k***a jest bo wy wszyscy ludzie z ludzkim rozumem jesteście dla mnie gównem przewidywalnym :D Z całym szacunkiem do g***a bo to nie jego wina że powstaje tylko ludzi.

Gość gość
hahahah z ludzkim rozumem, a Ty niby jaki masz:D

Gość gość
oczywiscie - ja czesto zgadywalam i o dziwo mialam racje. zauwazylam dwie grupy, w sumie podobne 1/ wszystkie krytykuje, mowi o wygorowanych wymaganiach jakie ma (nie jest typowym przystojniakiem za ktorym ciagna tabuny kobiet, raczej dziwak) czeka na ideal pokazuje ze w d***e ma zdanie innych nie daje szans kobietom bo nie sa jego warte wciaz powtarza ze jeszcze tego idealu nie spotkal 2/ stoi z boku, nie rozmawia z kobietami, nie zagaduje, boi sie kobiet albo nie bywa w towarzystwie czeka az sama sie znajdzie ta idealna