Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podpatrywanie ludzi przez routery wifi TP LINK

Polecane posty

Gość gość

Nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały z których wynika, że nie tylko monitor(cały laptop) jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu( np. rutery firmy[b] "TP-LINK"[/b]). To nie żart. [b]Niektóre urządzenia mają kamerę której nie widać gołym okiem. - mam ruter tp-link WR340G na którym nie widać kamery ale ona tam jest....[/b] - podejżewam że w [b]tp-link wr340G[/b] jest kamera której nie widać... Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają w domu przez monitor( to są głównie ludzie z pracy); mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano do pracy … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które podpowiadają mi że "oni mnie nadal widzą" X Piszę wam to wszystko aby was ostrzec bo jak wam kiedyś napisałem współczesna technologia jest bardzo do przodu.... [b]„NANOTECHNOLOGIA”[/b]. Tak że uważajcie na różne urządzenia w waszym domu które migają albo świecą i takie tam….[b].(zwłaszcza rutery, TV)[/b] X Pamiętacie zapewne o tym jak pisałem, że tzw. „społecznicy” mają możliwość zdalnego podpatrywania was przez Internet. Dla przypomnienia powiem tylko, że mogą was zdanie widzieć i słyszeć ponieważ cała matryca waszego monitora to tak naprawdę kamera która przesyła podglądaczom obraz tego o co robicie u siebie w domu….- tak w domu bo ten program potrafi namierzać ludzi z całej polski niezależnie gdzie znajduję się podglądacz i jego „ofiara”. X

Gość gość
zmien leki albo psychiatrę

Gość gość
niestety ale to co piszę to prawda - ruter mam schowany do szafy laptopa też chowie....możecie mi nie wierzyć ale kiedyś może wspomniecie na to co wam piszę.

Gość gość
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku, ludzie z pracy). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software(oprogramowanie) od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. To oprogramowanie przeszukuję bazy danych każdego dostawcy internetowego w Polsce i poza nią....taką że mogą widzieć wstecz historię tego co robiliście w necie X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii czy gdzie indziej a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie.... Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to....Bo to jest tajna sprawa.

Gość gość
Mnie tak podglądają ludzie z pracy. Podglądają mnie w domu pomimo że mieszkam od nich w odległości 50-120km tak że uważajcie na siebie bo ja nie żartuję. To działa także przez TV

Gość gość
a co ma do tego lekarz psychiatra - co ma mnie leczy z tego że mówię ludziom prawdę i podglądacze nie będą mieli się czym podniecać?

Gość gość
ok załóżmy, z jesteś zdrowy. Przyjmijmy w jakim celu ktoś miały mnie podgldać. Jeśli monitor jest kamerą, to ludzie widzący nie widzieliby tylko patrzącą w ekraan babkę. iście fascynujące.

Gość gość
mogą cię widzieć słyszeć - widzą co robisz w domu.... Jak masz ruter "tp-linka" to w nim też jest kamera której nie widać gołym okiem i oni przez nią widzą co kto robi w domu nawet jak masz wyłączonego kompa. X Mogą cię widzieć jak rano wstajesz z łóżka, jak się ubierasz, co robisz....itp.

Gość gość
mogą was widzieć i słyszeć - widzą co robicie w domu.... Jak macie ruter "tp-linka" to w nim też jest kamera której nie widać gołym okiem i oni przez nią widzą co kto robi w domu nawet jak macie wyłączonego kompa. X Mogą cię widzieć jak rano wstajesz z łóżka, jak się ubierasz, co robisz....itp.

Gość gość
ja nic nie zmyślam to co mówię to fakt bo tego doświadczyłem.

Gość gość
debil jesteś i tyle:D lecz sie

Gość gość
tu na forum jest również wielu podszywaczy którzy robią wszystko abyście nie uwierzyli w to co piszę ale to prawda. Mogą wam mówić że jestem chory itp ale to co piszę to prawda.

Gość gość
A mnie sie wydaje że on ma rację. Kiedys miałam pewną sprawę i przemodliłam całe popołudnie w tej intencji a dzień później "ukryta prawda" z tego forum napisała wątek w pierwszej osobie o tym, jak to ona modli się zaczynając od koronki o 15 i potem opisała całą moją modlitwę. W każdym razie jeśli Alfred ma rację i przy włączonym necie nie można czuc się swobodnie nawet u siebie, to sprawa jest skandaliczna. Kamery mam zasłonięte.

Gość gość
Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość gość
uważajcie na siebie.

Gość vgbhdsj
Tak. Jesteś zdrowy. Wszyscy Cie podglądają bo nie mają swojego życia i fascynują się tym co robisz w domu, przecież to takie pasjonujące. :D (Ale prowokacja dobra :D 7/10)

Gość gość
Wątpie żeby to była prowokacja, ten idiota już z dwa lata w kółko pieprzy od podglądaniu, nie tylko na kafeterii :classic_cool: http://forum.gazeta.pl/forum/w,72,144890117,144890117,Podgladaja_was_przez_monitory_LCD.html

Gość vgbhdsj
Nie wiedziałam. :D Szkoda, nie kupowałabym routera jak to taka poważna sprawa :D

Gość gość
to wszystko o czym piszę to prawda a dużo o tym piszę bo to ważne i chcę ostrzec jak najwięcej ludzi.

Gość vgbhdsj
No ale wytłumacz po co ktoś miałby kogoś podglądać w domu przez kamere w laptopie? :D No zobaczy mnie siedzącą przed kompem. Fascynujące. Albo zobaczy jak gotuje obiad. Mój boże, niesamowite.

Gość gość
alb zobaczy cię nago, albo będzie podsłuchiwał o czym rozmawiasz z mężem itp. W routerze tp-link też jest ukryta kamera której nie widać gołym okiem ale podglądacze przez nią widzą i jak masz router w pokoju to oni widzą co robisz.

Gość gość
Albo zobaczą cię nago jak chodzisz po pokoju, albo będą podsłuchiwać o czym rozmawiasz z mężem itp. W routerze tp-link też jest ukryta kamera której nie widać gołym okiem ale podglądacze przez nią widzą i jak masz router w pokoju to oni widzą co robisz.

Gość gość
już domyślałam się, kto może być autorem tych rewelacji. W to kolega agenta Tomusia z CBA, podwładny Kamińskiego, mistrz podsłuchiwania

Gość gość
to podsłuchiwanie jest w całej polsce - nawet u mnie na wiosce się podsłuch*ją i plotkują o tym co kto robi w domu ....ale robią to potajemnie.

Gość gość
plotkują o tym co kto ogląda w necie, co robi w domu itp.

Gość vgbhdsj
Hahaha no ale wytłumacz mi po co? :D Jak ktoś chce gołą babe zobaczyc to w internecie jest masa stron temu poświęconych. Akurat ktoś by chciał oglądać przypadkowe kobiety w ich domach. Przez kamere w monitorze. :D:D Serio zmień tego psychiatre.

Gość gość
niekoniecznie w monitorze bo kamera jest również w routerach tp-link - tej kamery nie widać gołym okiem. X Wielu ludzi ma takie rutery w pokojach i nawet jak masz wyłączonego kompa/laptopa to oni cię widzą na żywo jak chodzisz po pokoju a ty nawet o niczym nie wiesz.

Gość gość
chyba po wczorajszej awanturze w sejmie zapomnieli w psychiatrykaqch, wyłączyć pacjentom internet

Gość gość
jestem zdrowy i piszę prawdę - prawdę której sam doświadczyłem i się z nią dzielę z wami.