Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pecherz

Polecane posty

Gość gość

przez caly miesiac boli mnie pecherz biore furagine i nic nie przestaje co moze mi byc?

moze zrobilo sie przewlekle zap.pecherza.Pedz do lekarza, zrob posiewy moczu, badanie ogolne jego, usg pecherza i wtedy lekarz zaordynuje Ci leczenie .

Gość Łona jest Aniołem
cionża poza -maciczna :)

Gość gość
chodzi o to, ze jestem w Angli i nie bardzo mam jak sie dogadac u lekarza.. Znacie jakies inne proszki najlepiej ang lub inne metody, ktore mogły by mi jakos pomóc? Najgorzej mnie boli jak wyjde z pod prysznica.

jesli masz bakterie,to potrzebny jest antybiotyk .Wazne , bys ubezp miala a nie sadze , bys nie umiala powiedziec, ze boli Cie pecherz od miesiaca . Niektorzy zurawine polecaja pic ale to tylko dziala lekko bakteriobojczo , robia cieple nasiadowki .Ale ja proponuje zdecydowanie lekarza.

Gość kwaśna jak żurawinka
Mój doktor powiedział mi kiedyś, że to w trakcie seksu e-coli dostaje się do cewki. Mam podobny problem. Brałam dwa antybiotyki - furagin,monural- pomagały doraźnie, czyli do następnego współżycia. Wprawdzie mam tam jakiegoś niegroźnego podobno gronkowca, ale wzięłam się na sposób i biorę tabletki z wyciągiem z żurawiny + sok 100% żurawina popijam w dzień + przed seksem szkl. wody po seksie siku od razu obowiązkowo podmywanie i pyrzymoczka z borasolu. Podobno dobrze działają kropelki wyciągu z oregano. Gdzieś czytałam o urynoterapii, że działa jak autoszczepionka przeciw tej "zgadze", ale jak na razie nie mego się odważyć. Powodzenia :)