Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musicie zaakceptowac fakt ze po 35to sami zonaci

Polecane posty

Gość gość

Mezatki. Tak naprawde to juz norma ze ludzie w tym wieku zwiazuja sie z zonatymi, mezatkami. Seks w malzenstwie milosc, namietnosc wygasa, a czlowiek wiednie i marnieje bez tego, zaczyna chlac albo ma depresje. Mnostwo ludzi zyje na dwa dpmy, to norma

Gość OPati84
Autorze jak Ty się shmacisz, to Twoja sprawa, taki8e wyniosłeś wychowanie z domu i tyle, ale nie pocieszaj się wszyscy mężczyźni są łatwymi kurfami :)

Gość gość
Oj wszyscy,wszyscy, ja np. mam romans od 5 z szanowanym lekarzem. Nie mialnajmniejszych skrupolow, chociaz jak twerdzi kocha i szanuje zone, ale mnie tez kocha iuwielbia ze mna seks, bo zona na niego tak nie dziala

Gość OPati84
I co z tego, że lekarz? Widać wychowanie takie wyniósł, tzn wychowany został przez shmaciarzy na shmaciarza. Porządni ludzie wszak nie wychowają syna na pierwszą lepszą shmatę d0p0daję:)

Gość gość
Jest bardzo porzadnym czlowiekiem

Gość gość
Tak samo troszczy sie o rodzine jak i o mnie

Gość gość
Jakieś dziwne spostrzeżenia masz autorze. Ja mam 28 lat, narzeczoną 18 lat i dziecko w drodze, pracuję zarabiam średnio, mam fajne życie.

Gość Kasia44
Chyba jestem nie z tej planety, jestem zamężna ponad 25 lat, NIGDY nie zdradziłam męża.Nadal kochamy się bardzo, mamy dwoje dorosłych dzieci i niezle nam się wiedzie.Jeżeli się zdradzacie, to po co ten slu?! Nie lepiej mieszkać na kartę rowerową?

Gość gość
Niektorzy ludzie maja kilka milosci.

Gość OPati84
Noo mega porządny też lekarz. A Ty co też się shmacisz, masz męża że go tak bronisz? Porządny a kurfi się na lewo i prawo :D:D

Gość gość
Slub jest tez dla dzieci,a namietnosc wygasa w kazdym zwizku. Czlowiek potrzebuje sie odswierzyc, poczuc motyle w brzuchu, byc zakochanym

Gość OPati84
Nazywaj rzeczy po imieniu. Dawanie d0pska na prawo i lewo to odświeżenie? Twoja żona też się tak odświeża?

Gość OPati84
Ja też się zaliczam do porządnych osób :)

Gość gość
Zdrada to koniec małżeństwa.

Gość gość
taki facet jak ten lekarz nie jest porzadnym facetem bo to samo robil by Tobie Kobieto

Gość gość
Nie jestwm zazsrosna bo meza kocham ale nic nie czuje jak uprawiamy seks, nic a nic

Gość gość
Zazwuczaj modle sie zeby juz skonczyl , jestesmy przyjaciolmi od studiow, zjedlismy niejedna beczke soli ale nie czuje sie kobieta przy nim. Dopiero przy kochanku odzylam, zaaczelam o siebie dbac