Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w brzydkiej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

moja dziewczyna to osoba, która przez ogół społeczeństwa jest uznawana za brzydką. W sumie to nie przeszkadza mi ten fakt, ale to trochę smutne, że wygląd w dzisiejszych czasach jest najwazniejszy. Co mam powiedzieć moim "kumplom" żeby się od niej odwalili?

Gość gość
powiedz im: zrywam z wami wszelkie kontakty 🖐️

Gość gość
Przemciu nie przejmuj sie, powiedz ze Ola jest piękna :D

Gość gość
dla mnie jest ładna, mimo że nikt inny tak nie uważa. Kiedy słyszę negatywne komentarze na jej temat, otwiera mi się nóż w kieszeni

Gość stal damascenska
kup im bilety na kill bill 2 podobno bedzie powtorka w kinach

Gość gość
Jak jest brzydka to nic na to nie poradzisz ich sprawa co o niej sądzą nie zmienisz ich gustu

Gość gość
Można kogoś uznawać za mało atrakcyjnego, ale po co wyśmiewać go publicznie i wypominać na każdym kroku brak urody? czy to nie jest dziecinada?

Gość gość
Twoi kupmle nie maja szacunku ani do ciebie ani do niej wiec po co ci takie znajomosci skoro nie umieja uszanowac twoich wyborow?

Gość gość
prowo...wymyślony temat na 100%

Gość gość
wiem, ale znam ich od dzieciństwa. Zachowuja się jak idioci ale to jednak moi kumple. powiedzcie mi, czy naprawdę wygląd mam tak nadrzędne znaczenie? nikogo nie obchodzi, że jest ona świetną, uczynną, kochającą dziewczyną z poczuciem humoru i wielkim powerem. ach te czasy...

Gość gość
Wiec jak oni sa tacy wazni dla ciebie to sie pogódź z ich docinkami i nie zadawaj glupich pytan. Tak wyglad jest wazny

Gość gość
w sumie czego się mogłem spodziewać po ludziach z kafe... jesli nawet zdjęcie super laski oceniacie jako "paszczur", co dopiero powiedzielibyście o przeciętnej dziewczynie

Gość gość
Piszesz w temacie ze zakochales sie w brzydkiej dziewczynie, potem piszesz ze dla ciebie jest ladna wez sie lecz i spadaj

Gość gość
do gość jakbyś czytał ze zrozumieniem, zauważyłbyś że jest brzydka "dla ogółu społeczeństwa"

Gość XPDominusXP
coś ci się perdoli, jak można się zakochać w brzydkiej dziewczynie, coś ci na iskrzy na łączach

Gość gość
btw. dziwne określenie "prowo" bo niby kogo miałby prowokować?

Gość gość
nie liczy sie wyglad tylko to co sie ma w srodku. Powinienes wybrac koledzy czy osoba ktora kochasz. ile macie lat ? tylko jezeli ona tez sie za taka uwaza to dziewczyna bedzie miala kompleksy bedzie bardzo zazdrosna o Ciebie

Gość gość
ja- 25, ona- 19

Gość XPDominusXP
co to znaczy ogół społeczeństwa, a co ma ogół do rzeczy, co za głupol

Gość cvfcdvfd
nie rżnij głupa autorze - dobrze wiesz co mam na myśli pisząc prowo... wymyślona historyjka, z duuupy wzięta, widać ze komuś się nudzi..następnym razem wymyśl coś bardziej chwytliwego żaden 25-letni facet nie założył by takiego tematu

Gość gość
nie ważne co oznacza ogół społeczeństwa. zapomnijcie o temacie. Tylko chamstwo i wyzwiska...żegnam

Gość cvfcdvfd
żegnam. nie będziemy tęsknić, amancie

Gość zaczarowany przez wiedzme
Chyba to rozumnie...jestem polakiem mieszkajacym za granicom jurz od parunastu lat...jestem przystojny..szczuply..umiesniony..I ofulem kobiety mi muwia ze jestem przystojny I w ciele I na twarzy..lata silowni..dobrej diety..zero nalogow..slurze w wojsku jako fachoqiec (slusasz spawacz /technik mechaniczny)...zakochalem sie w dziewczynie z polski ktura jest brzydka..na twarzy..staro zurzycie wyglada..ma chore dziasla w miejscach az siwe..zeby krulicze I terz gdzie niegdzie czarne..jest 7 lat mlodsza nirz ja a skure ma zniszczonom..plila papierosy pare lat..I lubi pic alkochol czasami ..zero ma edukacji..pochodzi ze wsi..ma dzieci..I jest rozwodka..ma okolo 30 lat..niska..dosyc durze dupsko..male cycki..choc nie jest gruba..na poczatku bylismy przyjaciulmi I nigdy bym o niej nic nie pomyslal oprucz przyjazni...teras natomiast tak ja kocham..ze odal bym wszystko zeby ja miec..narazie mi muwi ze mnie nie kocha..jesli tak dalej bedzie to chyba na wyprawje pujde za namiot I p*****lne sobje w leb z mojego stajera..nie wiem jak I w jaki sposob ale nie widze swiata poza ta brzydula...

Gość gość
Zczarowany przez wiedzme hahhaha :D podszyw

Gość gość
znajdź sobie lepszą