Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życie z partnerem uzależnionym od seksu

Polecane posty

Gość gość

Czy Wam by to przeszkadzało Mi przeszkadza

Gość gość
Kiedyś w rozmowach w toku był taki temat pamiętam jak jedna laska była z takim facetem gościem programu co ona nie widziwiała żeby on nie odszedł bo ona go kocha a ten cały czas jej mówił ze jak sexy nie będzie on odchodzi

Gość gość
Myślę że w pewnych sytuacjach mogłoby mi to bardzo przeszkadzać.Podejrzewam że dla kogoś takiego nie ma słowa NIE i pomimo złego samopoczucia czy braku ochoty partnerki on nadal dąży do seksu lub jest awantura?

Gość gość
To straszne żeby się tak poniżać zmuszając się do sexu

Gość gość
odnośnie rozmów w toku, mój szwagier pracuje przy Rozmowach... więc nie wierz w to co tam mówią... poznałam gościa - z pasją, pracą przystojny ale właśnie jest problem nie schodził by ze mnie na początku - ok może mu przejdzie ale już trwa to 3 lata... i chyba dorosłam do wniosku że nic z tego nie będzie

Gość gość
Pamiętam jak tego faceta nie obchodziło czy ona jest chora musiała z nim współżyc

Gość gość
Odnośnie rozmów w toku moja sąsiadka też była opowiadała o problemach z synem

Gość gość
Wydaje mi się że jeżeli facetowi naprawdę zależy na kobiecie to pójdzie do lekarza po leki na obniżenie libido żeby od niego nie odeszła. A jak jest mu obojętna to będzie ją bzykał i w d***e miał czy jej to sprawia przyjemność czy nie.A jak ucieknie? Luzik, znajdzie inną głupią, która będzie robić za gumową lalę.

Gość gość
ja jestem kobietą, jestem uzależniona od seksu, jestem z facetem 4 lata, faktycznie jest tak, że go często zmuszam, ale wiadomo mężczyzn nie zawsze da się zmusić, wtedy jest mi ciężko i jemu chyba też...