Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznasamotna

gdzie byście chcieli TERAZ być i co robić gdyby to od was zależało

Polecane posty

Gość wiecznasamotna

TERAZ, w tej chwili najbardziej chciałabym być w swoim malym, białym domku z małym ogródkiem. Chciałabym siedzieć teraz z mężem na kanapie i rozmawiać przy lampce wina i słyszeć z sąsiedniego pokoju miłą zabawę swoich małych dzieci... a tak jestem po 30. od lat siedzę sama, teraz też, mieszkam sama i kolejny weekend w necie :-O

Gość gość
Chciałbym być zdrowy...

Gość gość
A ja kochać się na wakacjach z dziewczyną która po 3 latach znajomości mnie olała.

Gość gość
cem3u cię olała? musiałeś niexle narozrabiać! a teraz biadolisz :-O tacy własnei ejsteście, najpierw jęczycie że szukacie miłosci a jak kobieta was kocha to odpierniczacie takie szopki że az żal

Gość gość
Byłem jej przyjacielem... Wszystko powoli zaczęło się układać i nagle urwała kontakt kłamiąc że nie ma czasu. Po 3 miesiącach wyszło że już wtedy czekała na kogoś. Na moje pytania odpowiedziała ,że nie musi mi się z niczego tłumaczyć ,bo mnie nie powinno to interesować. A jak chcę mogę być jej przyjacielem nadal. Bez komentarza.

Gość gość
no ja akurat jestem zadowolona, siedze w domu, maz majsterkuje, dom z ogrodkiem jest, winko skonczylismy pic, ja sie gapie w komputer, psy leza na kanapie,w tv gada program informacyjny, obiadek zjedzony, dzieci juz poza domem, pełen luz.

Gość gość
to pewnie przeciagałes strune i tyle! na pewno nie ejsteś bez winy! by cmoze ona czekała na twój gest, ale się nie doczekała boś ty szukał szczęscia gdie indziej, to się wkurzyła i cię pogoniła! ilez można! po ile macie lat? Ty coś do niej czujesz czy po rpostu masz żal, że nie jest już na każde twoje skinienie?

Gość gość
Tak się składa ,że to ja zawsze wychodziłem z jakąkolwiek inicjatywa. Ona nigdy nawet nie poprosiła o spotkanie. Potem kłamstwa , i jeszcze raz kłamstwa.

Gość gość
mi tez "przyjaciel" proponował spotkania i wychodził zawsze z inicjatywa, a jak wyjawiłam swoje uczucia,t o mnie wysmial,ze był tylko miły :-O i jest tylko przyjacielem , bo nic nie poczuł, więc się bujaj z tą swoja inicjatywą

Gość gość
po ile macie lat? szuka męża czy chce się wyszalec dziewczyna?

Gość gość
W takim razie to nie był przyjaciel i tyle. Ona mnie po prostu olała bez wyjaśnienia, nic. Kłamała ,że nie może się spotkać a tak na prawdę była z facetem. A ja i tak mam wyrzuty sumienia i czuję się winny. I cały czas tak się czuję i nie potrafię tego zwalczyć, wydaje mi się że to moja winna i wszystko zniszczyłem.

Gość pani Bozenka
Na Kauai, wędrując z mężem Na Pali Coast.

Gość bababrybababa
teraz chciałabym być z mężem na naszej działce,napalić w kominku i patrzec na piękną jesień.dlaczego nie jestem?proza zycia.auto nam się rozkraczyło.

Gość Gogo siedlce
A ja chciałbym miec do kogo mowic kochanie”

Gość gość
chciałabym być jeszcze raz na tym obozie w tym samym towarzystwie co rok temu.. Tylko tym razem wykorzystałabym lepiej ten czas.. Może te 7 dni byłoby dłuzsze..

Gość gość
chiałabym być teraz na Teneryfie, poopalać się, popływać w morzu lub basenie ;-)

Gość WIWA AWIWA
chciałabym teraz spacerować i nie tylko z moim kochankiem po plaży na punta cana :)

Gość gość
czytać dłuug, płomienny list od ukochanego, który był wtedy na saksach. Eeeh, to były emocje... kto dziś umie tak kochać...?

Gość Gogo siedlce
och to życie...

Gość gość
oddalabym swoj brzuch na te ejdna jedyna noc i poszlabym na dobra domowke gdzie moglabym raczyc sie winem, palic papierosy, tanczyc, rozmawiac, przezywac, ekscytowac sie p*****lami jak to tylko nachmieleni ludzie potrafia:):) najblizza taka okazja..za jakies 7 miesiecy moze

Gość Gogo siedlce
Cos tu wieje nudą...

Gość wiecznasamotna
bo ludzie maja nudne zycia, albo nawet nie wiedza o czym marza i czego by chcieli :-O

Gość Gogo siedlce
Zakochac się i umrzec? I skonczyc już tą walkę z całym swiatem.

Gość gość
siedzieć w barze na plaży na bora-bora :D

Gość gość
Chciałbym teraz siedzieć w swojej fajnej furce po ciężkim dniu pracy w swojej firmie i słuchać wściekłej żony która na mnie czeka ;D

Gość w ten sobotni wieczor
na jakiejs imprezie z muzyka i tancami albo na koncercie rockowym albo idac duuuzo dalej, grac lub spiewac na tym koncercie no co, w koncu nie chodzi o to co realne tylko o to co by sie chcialo

Gość w ten sobotni wieczor
a do tego goscia co przyjaciolka go zostawila, skoro nie byliscie razem to o co ci chodzi?a ze nie ma czasu to wcale nie klamala, bo miala czas dla kogo innego i nie musiala sie z tego tlumaczyc.mialam podobna sytuacje ostatnio, "przyjaciel" sie wk.... i rabnal sluchawka.nigdy nie bylam nim zainteresowana inaczej niz po kolezensku, to ze ktos chce to nie znaczy ze kto inny musi

Gość gość
Jasne nie byłoby problemu gdyby nie to że przez 2 miesiące był flirt.Dużo dziwnych tekstów i propozycji. Ale my nie widzielismy się przez 6miesiecy bo ona studiuje na drugim końcu świata. I to był jedyny możliwy czas żeby się spotkać.Przez 2 miesiące nawet się nie zapytała czy żyje... Wolała kogoś kto przyjechał do niej na wakacje.

Gość gość
gdzieś gdzie jest ciepło ale nie upalnie,wieść sielskie życie u boku mężczyzny ,którego bym kochała a on mnie.