Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o zdjecia

Polecane posty

Gość gość

Mamy czy wywolujecie duzo zdjec czy przechowujecie je tylko w komputerze? Ile placicie srednio za odbitki i gdzie je robicie (w sklepach stacjonarnych czy w internetowych i jakich konkretnie)?

Gość gość
Pewniej się czuję kiedy mam zdjęcia w albumie :) wywołuje co jakieś dwa lub trzy miesiące po kilkanaście zdjęć. Czasem częściej i więcej- zależy ile mi się uzbiera tych ładniejszych. Wywołuje w fuji u mnie w mieście, zdjęcia wychodzą naprawdę super, chodzę tam już od paru lat i ani raz się nie zawiodłam. Płacę 72gr za jedno zdjęcie w formacie 10x15, matowe. Przy wywoływaniu większej ilości zdjęć jest zniżka 10% lub więcej. Do tego mają dość ciekawą ofertę, bo można zamówić np kalendarz z własnym zdjęciem i masę innych gadżetów.

Gość gość
nie prosciej wrzucac sobie zdjecia na plyty do oddzielnego pudelka?

Gość gość
Zdjecia na plytach nigdy nie zastapia tych papierowych w albumie

Gość mama35
Wywołuje zdjęcia bo uważam, że te w wersji papierowej zdjęcia o wiele fajniej się ogląda. Większość zdjęć wkładam do tematycznych albumów. Niektóre zdjęcia wieszam na ścianę w ramkach.Za odbitki płaciłam ostatnio 24 grosze za sztukę w pakiecie 100 sztuk w http://www.fotolab.pl/