Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedna kawa 5 lat temu a teraz druga

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie . Umówiłam się kiedyś z kolesiem fajnie było ale jakoś po spotkaniu się rozmyło. utrzymywałam z nim dosłownie kontakt raz na rok. Jednak patrzyłam na wszystkich przez jego pryzmat, był najfajniejszy. teraz zaprosił mnie na kawę po 5 latach na takie niewinne spotkanie. Dla niego nic pewnie nie znaczy bo czas pozwolił mu zapomnieć czy byłam fajna czy nie. Czuje gdzieś że to był i jest "ten". Co zrobić??? on jest sam ja sama, powiedzieć mu, że dla mnie jest wyjątkowy czy wypić kawę i sobie pójść??????

Gość gość
widziałam go raz ale od tej pory chodzi mi po głowie to dość długi czas. nikt nie umywa się do niego, nie ważne jaki będzie. on jest spoko kiedy czasem z nim rozmawiam na fb to on chyba sie domyśla co o nim myśle. Jednak on nie jest tak porywczy jak ja, może tez pmyśli tak jak ja tylko musi mnie zobaczyc i stwierdzic czy nadal jestem fajna. Tylko co ja mam robic??? postawic wszystko na jedna karte???

Gość gość
no nie zabardzo sie da bo oboje wyjeżdżamy za granice i czuje że teraz albo nigdy.

Gość gość
skasuj konto na fb

Gość gość
chyba utwierdzam się w przekonaniu, że lepiej zawalczyc i być olaną i ewentualnie skasowac konto fb