Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymagany język angielski

Polecane posty

Gość gość

Wymagania: *znajomość języka angielskiego w stopniu dobrym, *codzienna praca w wymiarze czasowym 4-5 godz, *ukończony 18 rok życia, *biegła znajomość sieci internetowej, *umiejętność tworzenia krótkich tekstów o charakterze marketingowym, *umiejętność wyszukiwania dedykowanych stron internetowych. Oczekiwane zarobki miesięczne w pierwszych etapach działalności: 20-40$/ dzień. Po wszystkie niezbędne informacje zapraszam na stronę: http://zmienic-zycie.weebly.com Z poważaniem, Katarzyna Szykowska.

Gość gość
"Nie muszą Państwo płacić za ebook'a 259 zł, ponieważ na taką kwotę został wyceniony przez amerykański portal skupiający programy partnerskie. Zastanawia Państwa pewnie dlaczego? Odpowiedź jest prosta, są Państwo dopiero na początku swojej drogi zarabiania w sieci, dlatego nie można się zniechęcić. Poza tym, wiem z doświadczenia, ludzie nie szanują tego co otrzymują za darmo i nie skupiają się na bezpłatnych treściach, ponieważ sądzą, że niczego z nich nie wyniosą" xxxxxxxxxxxxxxxxx srata tata kolejne naciaganie szukanie jelenia ludzie nie szanują tego co dostaną za darmo... ha ha ja z kolei nie mam zamiaru płacić ci w ciemno... niby 28 zł... na poczatek chcesz.... ale pomozyc to razu kilkanascie, kilkadziesiąt (zalezy ilu frajerów znajdziesz) masz te swoje kilka tysiecy miesiecznie na koncie.

Gość gość
kolejny kit! nigdy nie zaanagzuję sie w nic gdzie trzeba na poczatek zapłacić!!! praca chyba służy do zarabiania pieniędzy a nie płacenia "pracodwacy".