Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona facecikami

Dlaczego faceci są tacy żałośni

Polecane posty

Gość a moje rozmowy to np
no to czas na moje facet, którego nie widziałam: "każdą cześć Ciebie wielbić będę w całości " inny "a jak facet Ci się spodoba to na którym spotkaniu możesz się bzyknąć" "ale taki sex i oddanie może większytm doznaniem niż współzycie w małożeństwie" inny "co robisz" "wale horsea" no niezły kabaret trzeba przyznać

Gość uzalezniona chyba
Ci koło 30 to najgorsze zjeby, całe życie nikt ich nie chciał, nie mają obycia z kobietą albo strasznie sie zawiedli i nie znoszą kobiet. Naprawdę mało jest normalnych facetów w tym wieku, większość ciężkie przypadki nadające sie do leczenia.

Gość a kobiety przeważnie
r***ają sie z facetami na góra 4 spotkaniu a potem sie dziwią że facet zostawił, a one są głupie i nic więcej do zaoferowania nie mają

Gość gość
"Strasznie sie zawiedli i nie znosza kobiet" A wiec jest jakas przyczyna tego ich negatywnego nastawienia debilko, prawda?

Gość gość
"Strasznie sie zawiedli i nie znosza kobiet" A wiec jest jakas przyczyna tego ich negatywnego nastawienia debilko, prawda x Dokładnie tak! Ja kobiet nie znoszę i dobrze mi z tym.

Gość popierdoleni faceci
zawiedli sie na byłych i nienawidzą wszystkich kobiet i często zamiast dać spokój normalnej kobiecie i zakończyć znajomosć, odgrywają sie na niej jakby była właśnie tą "byłą". To bardzo częste. Kobiety szukając nowego faceta, starają sie o byłym zapomnieć i są ufne i chętne na związek, a faceci przenoszą swoją nienawiść na nową kobiete

Niestety ale wszystkie jestescie podobne. Osoba ktora rozpracuje pewne schematy zachowan, moze miec powodzenie u prawie kazdej. Reagujecie wszystkie w ten sam sposob na okreslone bodzce. Nie macie wlasnego indywiduum, jestescie odtworcze, powtarzalne i przewidywalne jak zwierzeta.

Gość nie no zwierzętami to
wy jesteście i przewidywalni jak cholera, jedno jest pewne jak kobieta powie że jest zainteresowana seksem na 100% sie do niej zgłosicie. Na 100% będziecie robić z siebie zabawnego kolesia na siłę Na 100% udajecie twardszych niż jesteście i niestety to widać

Gość gość
Zwierzątka do r******a

Gość gość
mój eks tak mi kedys powiedział "Ciebie kocham,a to ze sypiałem z inna to tylko sex nic więcej, jak z nia to robilem to mysalem o Tobie" po tych wypocinach zakonczylam 4 letni zwiazek oj tak żałośni i w*****ają wszystko

Gość ja wrecz nienawidze facetów
zboczeni, śmierdzą z napompowanym ego 95% z nich to zjeby,wykastrować należałoby palantów

Gość gość
dobrze że to nie tylko moje zdanie... faceci są coraz bardziej powaleni

Gość gość
bo tacy sie urodzili

Gość alinka3
nigdy nie ufaj mężczyźni, bydlaki kłamią, rozglądają sie za młodymi d****i i k***a myślą że zawsze mają racje nied***by

Gość Asiuuula Cebuula
ja siem zaspokajam cebulkom i jest gitesss nie poczeba mi hłopa

Gość zniesmaczona facecikami
Albo jeden mnie pyta, czy jestem zdrowa No to mu odpisałam ,że mam problemy trawienne i czasem podczas seksu moze mi się wypsnąc cichy bączek. Wtedy on "Polecam espumisan a tak w ogóle to spier...." :(

Gość gość
Dawanie d**y to wasz zasrany obowiązek kurefki.

Gość gość
bo są zjebani genetycznie dlatego

Gość gość
niestety faceci to podgatunek człowieka