Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_96

17 lat i dziwnie nieregularna miesiączka

Polecane posty

Gość zaniepokojona_96

Dobry wieczór! Mam pewien problem, tzn. mam prawie 17 lat i martwi mnie pewna sytuacja - brak miesiączki. Tyle, że miesiączka już kiedyś się pojawiła. 2 lata temu w wakacje dostałam jej po raz pierwszy, w wakacje 2011r. Następnie rok pózniej, w wakacje 2012. Od tamtej pory totalny brak, mija już rok. Martwi mnie ta szczególna nieregularność. Nawet nie wiem czy można nazwać to w ten sposób. Proszę o odpowiedzi, czy nie martwić się i jeszcze czekać (przecież niektóre dziewczyny dosyć późno dostają miesiączki) czy już zgłosić się z problemem do ginekologa?

Gość gość
Już zgłosić się do ginekologa.

Gość gość
Zgłos ten temat mamie.

Gość gość
czesc mam podobny problem tyle tylko ze ja mam 24 lata i okres mam dwa razy w roku... bylam u gina z tym ale on mi powiedzial ze to nie jest sprawa ginekologiczna tylko wyslal mnie do endokrynologa ty ze wzgledu na swoj wiek najpierw poradz sie ginekologa a pozniej dzialaj w zaleznosci od diagnozy jaka ci postawi:)

Gość zaniepokojona_96
Kilka dni temu odwiedziłam ginekologa. Przepisana luteina, badania hormonalne i USG - zobaczymy, co z tego wyniknie... początkowa diagnoza - dużo stresu spowodowało zaburzenia, albowiem w tym roku co dostałam pierwszej miesiączki spotkało nas bardzo stresujące wydarzenie - udar mojego taty... dzięki za odpowiedzi:)

Gość gość
Napewno na forum znajdziesz odpowiedz! Idz dziecko spac juz