Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowiedzialam sie dzis ze stracialm prace

Polecane posty

Gość gość

juz tu mialam taki topik,nie wiem czy byly odpowiedzi,odeszlam od kompa i chyb skasowali mi go,pije od rana,nie chce dalej zyc,to nie prowo

Gość gość
nikt nie napisze?dzieki:(

Gość gość
nie ma za co :)

Gość gość
k***a nie wiem czy sie nie powiesic

Gość gość
No co mam Ci napisac, ja nie mam od grudnia. A jak stracilas?

Gość gość
po prostu mialam zlecenie i praca sie skonczyla,nie bedzie przedluzenia umowy,k***a ja napawde sie chybe zacije

Gość gość
To nie straciłaś, po prostu nie przedłużyli... Ja w tym roku straciłam chamsko 3 prace, a nie przedłużyli mi 2óch

Gość gość
ale ja jestem zalamana,dzis iendowiedzialam od rana pije,rodzina jescxe ne wie,k***a ja nie wiem co robic

Gość gość
No ale jak do dziś miałaś umowę to się mogłaś tego spodziewać. Nie pij bo nic nie da, a kasy żal. Odpocznij w nd, napisz CV, a w pon wyślesz

Gość facet_lat_27
nie rób głupot po co ? idz spać jutro bedzie lepiej :)

Gość gość
to jeszcze nic. moja koleżanka była tak pewna że szef jej przedłuży umowę, że chcąc ugrać większą kasę, oświadczyła że się zwalnia:O Niestety, propozycja podwyżki nie padła, a ona została na lodzie... A teraz płacze i pije na zmianę.

Gość gość
ja tez palcze i pije.k***a tu jest msle iasteczko tu pracy nie ma.k***a matka pyta czemui tak powlocze nogami:)a ja taka pijana ,k***a

Gość prawik_22
daj zdjęcie łiłki :)

Gość prawik_22
jak wrzucisz pomodlę się za ciebie abyś miałą pracę :)

Gość megierkaer
Mnie zwolnili w najgorszym okresie mojego życia. 4 kredyty na karku w dodatku rozstałam się z chłopakiem po kilku latach znajomości. Rodziny bliskiej nie mam a z dalszą w ogóle kontaktu nie utrzymywałam...w dodatku zostałam bez dachu nad głową bo musiałam się wyprowadzić od chłopaka. Za ostatnie oszczędności wynajęłam mieszkanie i postanowiłam ze sobą skończyć. Pierwszego dnia upiłam się ale zabrakło odwagi...leki leżały już na stole. Drugiego dnia tez się upiłam i weszłam na czat nawiązując znajomość z facetem. Oczywiście o problemach mu nie mówiłam. Po 4 tygodniach spotkaliśmy się i po kilku miesiącach zamieszkaliśmy razem. Dziś mija 6 rok od tego czasu. Ówczesny chłopak dziś już mój mąż śpi obok a w drugim pokoju nasze cudowne szczęście które kończy niedługo roczek. Nic w życiu nie zdarza się bez przyczyny,

Gość megierkaer
to wszytko jest w mega wielkim skrócie. Mój mąż dopiero dzień przed ślubem dowiedział się że o mały włos a nei było by nam dane się spotkać.

Gość prawik_22
jeżeli to prawda to aż mi łezka pociekła ze wzruszenia :)

Gość gość
to ja,mam kacora jak cholera,najgorsze sie sie w nocy zrzygalam zarzygalam dywan i w pokoju j***e rzygami:(

Gość gość
nie wiem k***a nie wiem co robic

Gość gość
Pozdrawiam, też dziś straciłam pracę, chociaż to nic zaskakującego, bo wiedziałam, że kończy się umowa i szans na przedłużenie raczej od początku nie było. No, ale jakoś tak smutno, trzeba sobie czegoś szukać.

Gość gość
tak tylko ze tu jest male miasteczko tu bez znajomosci pracy nie ma!!!!!!!

Gość gość
jejku nie tylko ty jesteś bez pracy niektórzy szukają jej miesiącami Tez w tym roku straciłam etat i tez szukam Jeśli musisz zarabiać bo masz kredyt itd to na początek ogłoś się np na Tablicy.pl-praca że podejmiesz sie opieki nad dzieckiem ,sprzatania itp a w tym czasie szukaj czegoś 3 maj się pozdrawiam

Gość sprzatamm
juz 20lat,miesiecznie 4500 na czysto oglos sie

Gość gość
ja straciłam prace pół roku temu, była na zastępstwo wiec wiedziałam co mnie czeka, nowej nie znalazłam na razie a mój mąż stracił prace 3 miesiące temu i też nie może zadnej znaleźć mamy kredyt 600 zł miesięcznie