Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glupek

Prośba o subiektywną ocenę sytuacji

Polecane posty

Na początku chciałbym się przywitać, bo to mój pierwszy post na forum. Piszę na babskim forum, bo zależy na tym, żeby dowiedzieć się jak wygląda ocena sytuacji z babskiego punktu widzenia. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że pojawia się tutaj intruz-facet. Historia jest w 100% autentyczna, nie zmyślona, nie jest żadna prowokacja. Otóż ze swoją partnerką jestem od 10 lat, teraz spodziewamy się dziecka i próbujemy sobie ułożyć wspólne życie. Jakieś 5 lat temu nasz związek nie wyglądał najlepiej. Mieliśmy kryzys, później ona mnie zdradzała kilka razy z różnymi facetami. Odkryłem zdradę, bez tego nigdy przede mną by się nie przyznała. Próbowałem się z nią rozstać, ale byłem na to za słaby. Ona była mocno skruszona, przez parę lat było widać, że się na prawdę stara, myślę, że to pomagało mi odnajdować się w magnetycznym polu które nas do siebie przyciągało. Przez jakieś ostatnie 2 lata tak jakby zacząłem być dla niej mniej atrakcyjny seksualnie, ona tłumaczy to, że to normalne, że z wiekiem spada libido u kobiet, itd. Ostatnio dowiedziałem się że podczas gdy mnie zdradzała przyjemność sprawiały jej rzeczy których ze mną nie praktykowała, tzn, mieszanka seksu analnego i oralnego. Jeśli chodzi o mnie to ona unika raczej seksu analnego, a lodzik chwilę po analu nie wchodzi w grę. Kiedy rozmawiamy o tym ona mówi, że generalnie teraz spadło jej libido dla całego świata, nie tylko dla mnie i żebym tym się nie przejmował. I teraz pytanie do mnie - czy jest faktycznie jak ona mówi, czy ja jestem żałosnym frajerem w ramionach którego uwiła sobie ciepłe gniazdko, a gdyby ktoś chciał ją zerżnąć, to robiłaby z nim rzeczy, które rzadko która prostytutka robi po hojnej zapłacie ? Kiedy poruszam z nią ten temat mówi mi, że chce o tym zapomnieć, dlatego nie mam raczej przegadać z nią tego - i dlatego proszę was babeczki o ocenę mnie, jej i tej sytuacji, bo sam jako strona w tej sytuacji czuję że nie mam możliwości obiektywnej oceny.

Gość gość
To ty nazwałeś siebie glupkiem więc odpowiedź nasuwa się sama

Gość dfghj777
a skąd MY to mamy wiedzieć?;) to wie tylko ona, ewentualnie tuzin facetów który ją posuwa. (ewentualnie)

Gość gość
A jak się dowiedziałeś?

Gość gość
Ciezko tu doradzac , ale moim zdaniem z jednej strony wiele kobiet miewa takie spadki libido i faktycznie wtedy byloby to prawdziwe ale z drugiej jesli zdradzala i robila rzeczy ktorych nie robi z toba to moze byc wiele wyjasnien ktorych ja nie potrafie wytlumaczyc do konca bo nie jestem seksuologiem . Po prostu albo rzeczywiscie nie ma teraz ochoty , albo cie zdradza bez wyrzutow sumienia . Ale jest jeszcze jedno wyjscie - nie wiem czy sie orientujesz ale istnieje taka przypadlosc przy ktorej kobieta ma jakies upodobania seksualne bardzo zboczone i nie jest w stanie robic tych rzeczy z osoba ktora kocha . Wtedy moze cie zdradzac tylko i wylacznie z silnej potrzeby robienia tego wlasnie co nie wykluczaloby ze cie kocha. ale nie wiem jak jest to ty musiszz wybadac teren

Jestem głupkiem, dlatego potrzebuję waszej opinii. Jakbym wiedział wszystko, to bym tu nie pisał. Dowiedziałem się, w tej sposób, że kolega powiedział mi że jego kolega z którym się ona spotyka "koleżeńsko" jest niezłym j**aką. Sprawdziłem jej komputer i okazało się że miała paru kolesi którzy ją posuwali. Mieliśmy rozmowę, podczas której niby mi się wyspowiadała ze zdrad, więc na tym opieram swoją wiedzę o sytuacjach w których robiła to z innymi.

Gość gość
chyba raczej o OBIEKTYWNĄ ocenę prosisz

Gość gość
Daj spokój. Spodziewacie się dziecka, to znaczy bedziecie rodziną. Po co drażyć coś co nikomu nie słuzy.

Drążę, bo jeśli czegoś nie rozumiem, to nie daje mi spokoju. Jeśli zrozumiem, to się uspokoję. Mam przekonanie że dziewczyna mnie kocha. Myślicie, że ona po prostu miała potrzebę ostrego seksu z kimś z kim nie miała związku emocjonalnego ?

Gość SmakowiteJabłuszko
A może po prostu bardziej wysil się w łóżku...

Gość gość
jesli spodziewacie sie dziecka to w tej chwili dziewczyna przede wszytkim chce spokoju i stabilizacji, poki dzicko bedzie male - tak zostanie. Co dalej - czas pokaze.

Gość SmakowiteJabłuszko
Nie wiem...odniosłam takie wrażenie,napisałeś że podniecają ją rzeczy których wy nie robicie.A tak swoją drogą to jesteś najbardziej wyrozumiałym facetem,tyle cię zdradzała,a nadal jesteście razem.Może jest uzależniona od seksu?Ja bym jej nie wierzyła że nagle jej libido spadło.

Jestem wyrozumiałym facetem ? Chyba normalnie nie jestem wyrozumiałym facetem, ale tak jak pisałem - w jej przypadku czułem tak silne przyciąganie, że nie byłem w stanie jej zostawić. Do tego dochodzi ogromna skr***a którą pokazywała, plus staranie się... Tylko że teraz już ona mówi, że chce o tym zapomnieć co zrobiła, więc skr***a i staranie znikają powoli. A tak przy okazji, z ciekawości zapytam, czy to często zdarza się u kobiet, że biorą prosto z pupy do buzi ?

Gość gość
Co za tępak, jak można takie pytania zadawać? Przecież każdy wie, że to jest na porządku dziennym.

Gość The_ Bill
Umówisz się ze mną? :)

Gość SmakowiteJabłuszko
O Boże!!!A czy ty gdybyś był kobietą to brałbyś z pupy do buzi?Sam sobie odpowiedz...Uważam że po pierwszej zdradzie powinieneś kopnąć pannę w tyłek.A tu jeszcze kilka razy?!To nie jest normalne.

Gość gość
Odpowiedz jest prosta jestes dla iej nieatrakcyjnym facetem dlaczgo? Otoz jeses męską ciiiipą.

Gość gość
prowo w damskim wydaniu. samiec nie używa słów typu "babeczki"

Gość czerstwa kromka chleba
wasadź se termometr- ten sam w oba miejsca pomiaru :D

Gość gość
Też uważam, że jesteś męską ciotą. Twoją laską posuwało kilku facetów i ty dalej jesteś z taką szmatą? I jeszcze będziesz miał z nią dziecko? Skąd w ogóle wiesz, że to dziecko jest twoje???

Tak, wiem, że jestem c**ą, zawsze myślałem o sobie inaczej, ale ta sytuacja to zweryfikowała boleśnie. Cóż, zwykle takie trudne sytuacje sprawiają, że dowiadujemy się jacy na prawdę jesteśmy. Żeby było ciekawiej, to po tym jak mnie zdradzała, mieliśmy taki układ, że teraz jestem zły, zdradzam ją, oszukuje. I miałem jakiś flirt z młodymi, ładnymi dziewczynami. One się we mnie zakochiwały, ale ja nie miałem chęci wejść w związek z nimi. To trudne, wolałbym żeby kierowała mną głowa, ale jest jeszcze serce, które dokonuje czasem niezrozumiałych wyborów. Jeśli chodzi o dziecko, to zawsze można przeprowadzić test DNA. Ale nie o to chodzi - jako kobiety, proszę o podpowiedź - co mogło nią kierować. Wam będzie łatwiej, ja jako mężczyzna mam trudność ze zrozumieniem tego.

Gość gość
dobrze napisales "subiektywną" bo nigdy nie będzie ona obiektywna bo znamy tylko twoją wersję wydarzeń.

Gość gość
kiepskie prowo