Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzy a maly

facet liczony w centymetrach

Polecane posty

Gość duzy a maly

Tak na dobra sprawe, to nie pytanie, a razej wnioski z obserwacji Mianowicie przez lata "experymentow" zauwazylem jak wielki wplyw na stosunki miedzyludzkie i postrzeganie faceta (a raczej pozycje w stadzie) ma wielkosc jego przyrodzenia... I nie mowie tu o innych fiutach, tylko o 99% Kobiet ;) bioracyh udzial w eksperymecie... Niezaleznie od wieku, wyksztalcenia czy zainteresowania sexualnego... 99% Pan z chwila poznania mojej hmmm malutkiej tajemnicy, diametralnie zmienialy do mnie stosunek, wrecz degradowaly z pozycj rownoprawnego rozmowcy do roli chlopca i wyraznie dalo sie to odczuc... Zeby byla jasnosc, nie mam na mysli relacji sexualnych, a czysto spoleczne. mam nadzieje (co watpliwe) ze sie jednak myle ;) Chcial bym poznac opinie drugiej strony i zeby potwierdzic lub zaprzeczyc moim wnioskom...

Gość gość
Myślę że może wynikać to z tego że większość facetów z małymi fiutkami jest zakompleksiona i ma niskie poczucie własnej wartości (a nie potrzebnie). Takie jest więc skojazenie, bo skoro taki facet nie wierzy w siebie i nie pokazuje że też potrafi zaspokoić kobietę to skąd kobieta ma o tym wiedzieć. Myślę że Maluchy;) które wiedzą że są dobrymi kochankami nie będą tak postrzegani szczególnie przez kobiety które nie oceniają po pozorach i mają wyobraźnię:) wiem co mówię mój mężczyzna który jest malutki jest najlepszym kochankiem jakiego miałam a poza tym jest pewnym siebie wartościowym mężczyzna którego kocham i szanuje.

Gość Chaquel Dema
chcesz pogadac o kobietach liczonych w kilogramach? :classic_cool:

Gość duzy a maly
No ok ;) fajnie napisane, Ale to wyczerpuje tylko watek z dotykiem w tle... A co jesli o kontakie fizycznym nie moze byc mowy? ;> teoria o mozliwosci wykazania sie, upada ;/ (jesli "poprzednicy" czyt. Maluchy z mozliwoscia dotyku dali plame)...

Gość gość
Nic nie poradzisz na to że są płytkie baby które oceniają facetów przez pryzmat wielkości penisa. Myślę że jeżeli jesteś wartościowym i pewnym siebie facetem to predzej czy później zaczną Ci tak traktować a jeżeli nim to nie przejmowałabym się opinia takich ludzi. A poza tym jeżeli znasz swoją wartość to możesz śmiać im się w twarz ze świadomością że Twoja kobieta wie co potrafisz.:)

Gość JOLAO4
na bank masz małego, hihihi

Gość gość
Kolejny nic nie wnoszący temat! Co z wami jest nie tak, że ciągle rozmawiacie o rozmiarach? Faceci o przewadze dużych fiutków na małymi, a kobiety o przewadze dużych piersi nad małymi. Takie rzeczy nie mają przecież najmniejszego znaczenia, a jeśli ktoś przedkłada rozmiar nad osobowość, to jest po prostu pusty!!! Lepszy facet z małym penisem, ale taki który wie jak posługiwać się ustawi, językiem i dłońmi niż amator z 30cm sprzętem, który myśli że jest bogiem tylko dlatego że ma duży rozmiar.

Gość duzy a maly
A mam! ;) i mam w to szczerze w******e swoja mala palke ;) Bo choc malutki, to dzielny za pieciu ;) I wiem ze potrafie (calkiem niezle) sprawic Kobiecie przyjemnosc... Ale (jak zwykle jest jakies ;p) sa przypadki, kiedy moj sekrecik jest odkrywany przez osoby ktore nie powinny (bo to ich nijak nie dotyzy) np wbijaja sie do lazienki kiedy sie kapie i WoW ;/ Temat nie poruszany, ale podejscie i sposob traktowania jak "malutkiego chlopczyka" zostaje... Im ani nie mam ochoty, ani nie mam jak udowodnic ze nim nie jestem... To jedyne jest s**tem...

Gość gość
Do JOLA04! ale ty jesteś głupia. Koles pisze o tym że ma małego a ty k***a nagle amerykę odkryłas. Ręce opadają

Gość gość
Mam radę do osób które wypowiadają się że coś jest bez sensu, że jakiś temat nic nie znosi. Czy wy nie kumacie że jak ktoś pisze na jakiś temat to znaczy że dla niego to jest ważne.jak nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie. To tak jakby dziewczyna hetero na temat o lezbijkach pisała że jest bez sensu bo przecież po co kochać się z dziewczyna skoro fajniejest z facetem.

Gość gość
Bez sensu jest zakładanie topika na ten sam temat, wystarczy poszukać aby znaleźć podobne i tam można się wypowiedzieć a nie zaśmiecać forum. Na normalnym portalu taki temat zostałby usunięty a założycielowi groziłby ban. A lesbijka piszę się przez z

Ta JOLA4 to kretynka. W innym temacie zebrala o kase glupia. Do roboty sie wez a nie na necie siedzisz lafiryndo.

Gość gość
już trzeci raz to samo, nawet nie zmieniasz postu tylko kopiujesz...od 5 rano tak piszesz,a jak ktos ci radzi to wyśmiewasz i obrażasz. Weź sie w garść i olej to co kto ma we łbie i znajdź mądrą dziewczyne która będzie cie kochać a nie oceniać

Gość gość
oczywiście miałoby że "lesbijka nie piszę się przez z" :)

Gość gość
K***a ja p*****le ;/ H mnie obchodzi "inny temat" bo napisal go chlop z malym fiutem i "napwno pasuje"... Nie k****a nie pasuje! Bo ten topik nie jest gorzkim zalem malego siura tylko K***a "sile podswiadomosci Kobiet, ktora automatycznie zanirza wartosc merzczyzny (jako samca), widzac (nie w syt. erotycznej!!! Tylko np przypadkiem na basenie, saunie, lazience) ze posiada b. malego fiutka!!!!" A nie o tym, ze mi przeszkadza moj maly!!! Lubie go i nie zamienil bym na ogra ;) W*****a mnie (a raczej irytuje) tylko ze Kobiety (chyba nawet nieswiadomie) oceniaja takiego chlopaka jako niedojrzalego, nieporadnego frajera...

Gość gość
Jak koles na ochotę pisać to niech pisze po to jest forum. A wytykanie komuś błędów jest przejawem twojej głupoty słyszałas o czymś takim jak dysfunkcja ortograficzna. zasmiecanie forum? Zasmiecony to ty masz mózg debilko.

Gość gość
I tu nie chodzi nawet o stojke! tylko widok doroslego faceta z cyt. "pindolkiem 12letniego chlopca" nikt nie czeka, az mi stanie! Ani nie zadaje pyt. (bo to go napewno krepuje) wyrok: z takim fiutkiem to nie facet... Tyle

Gość gość
co ma wielkość penisa w spoczynku do wielkości podczas wzwodu? Są penisy które w spoczynku mają po 4cm a podczas wzwodu powiększają się do 16-18cm, a są też takie które podczas spoczynku mają 10cm a podczas wzwodu rosną tylko o 2cm. Więc chyba lepiej mieć oklapniętego malucha niż niby dużego który w ogóle nie rośnie ;)

Gość gość
http://voila.pl/index.php?show_file=2698982#prettyPhoto/0/ Pleta ;) Badzcie swiadomi ludzie, gimbusy i Ty sciero ;) Ze moze i mam malego siura ;p ale takiegowlasnie chcem miec ;D I takiegowlasnie na was wszystkich klade ;D no moze normalnych ludzi oszczedze ;p i dzieki za wsparcie...

Gość gość
A do kogo jest ta ściera?

A dajcie spokoj juz z tymi centymetrami. Nie macie lepszych tematow do rozmow. do konca zycia sie chyba bedziecie przejmowali rozmarem tego co macie w spodniach. Dorosnijcie ludzie w koncu.

Gość gość
ja Was pogodzę i uspokoję, bo filozofia filozofią a ważna jest znajomość raczej fizjologii. Macie tu cyt. z posta "Czy 17cm to dużo czy mało?": 29.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość do autorki posta: średnia statystyczna to 14cm, ale nie w tym rzecz, gdyż nie ważna długość w , tylko długość w . Cóż po chuuju 20cm jak strzeli spermą po 1 minucie i sflaczeje, a kobieta, by szczytować potrzebuje stymulacji łechtaczki 10 minut!!!!!! Poza tym łechtaczka leży parę cm poniżej spojenia łonowego, zatem wystarczy penis nawet 5cm by wyzwolić u kobiety orgazm. Dużu penis by stanął musi mieć dużo krwi, zatem powoduje to niedokrwienie mózgu kosztem chuuja i taki kopulant najczęściej na duupie mdleje. Sami widzicie, że za duży chuuj to kalectwo i nie ma co się tym jarać. Wytłumaczyłam chyba jak krowie na rowie, cio?

Gość gość
Ok tylko jak przeczytacie uważnie to zauważycie że chłopak nie przejmuje się tym że ma małego wręcz przeciwnie dobrze mu tak jak jest. Chodzi jemu o to dlaczego przez przypadkowe osoby które się o tym dowiedzą jest traktowany jako mniej wartościowy facet.