Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy na emigracji śmieją sie z nas

Polecane posty

Gość gość
a najbardziej emigrantow krytykuja ci, ktorzy sa zmuszeni z roznych powodow siedziec w Polsce. I chocby suchy chleb jadla, z tesciami wtracajacymi sie w jej zycie mieszkala, pracowala dla POLSKIEGO szefa, ktorego nie znosi ale d**e mu lize od rana, to bedzie krzyczec, ze ona sobie radzi i nie musi wyjezdzac, zeby miec "wspanialy dom". Po co w ogole tacy ludzie sie wypowiadaja. Wyjedz, pomieszkaj jak czlowiek, wycieraj nawet te d**y, ale za pieniadze a nie ochlapy jak w pl. Poprzebywaj wsrod ludzi, ktorzy nie oceniaja jak wygladasz, kim jestes, placa za prace a nie lizanie rowa, zobacz inne zycie. Jezeli nadal nie bedzie sie podobac, to wroc do kraju i wtedy pisz jaka to Polska jest wspaniala i jaka patriotka jestes. W d***e bylas gowno wiesz, wiec morda w kubel zascianku ograniczony

Gość gość
niestety dowcipu o tym jak to Polak rano wstaje i wlacza japonskie radyjko, nosi amerykanskie spodnie itd nie da sie wklei, nie mam zamiaru spedzic calej nocy na pisywaniu literek, bo nawet chciwosc tego kafe przedstawia jasno mentalnosc i dzialanie calego PL. Szkoda na to mojego czasu...

Gość gość
a ta co zalozyla temat i tak ja zabolalo, ze ktos smieje sie z matek w Polsce, widocznie sama robi te kretynskie rzeczy, ktore inni wysmiewaja, gdyby tak nie bylo to nawet nie zwracalaby uwagi co kto gada. A ze dziewczyny z uk sie smieja? Co wy macie z tym uk,jakis kompleks wasz, nie ma juz innych krajow, myslicie, ze wszyscy tylko tam wyjezdzaja? Nie wpadlo wam do glowy, ze skoro nawet ktos wysmiewa jakies polskie nawyki to moze dlatego, ze wyjechal i zobaczyl, ze mozna inaczej, a to co sie robi w kraju to glupota?

Gość gość
Gorzej,ze niektorzy tylko maja taka mozliwosc uczenia sie,a nie wymadrzania :D

Gość gość
Zal to jest, ze niektorzy musza wyjechac, zeby przestac stosowac jak to ktos okreslil "kretynskie nawyki" w wychowaniu dzieci. A w Polsce to co? Jakas gesta mgla nie pozwolila rozumu uzyc I na oczy przejrzec, zeby zdecydowac co jest madre a co nie?

Gość gość
A ja polewkę z tych światowych Polek co dają duuupę ciapatym i potem taki jeden z drugim albo kopie taką w zad albo wywozi do siebie i karze w chuście naginać. To dopiero jest średniowiecze.