Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iwona wieczorek

Polecane posty

Gość gość

W sumie jakos bardzo nie sledze tej sprawy, ale jedna rzecz mnie strasznie intryguje. Dlaczego o tej dziewczynie jest tak bardzo glosno ? Czasem mam wrazenie, ze cala policja w Polsce jest skupiona na odnalezieniu tylko tej dziewczyny, a reszte zaginionych maja gdzies ;/ Rodzina tej dziewczyny jest dziana czy jak, maja znajomosci w policji ?

Gość gość
ja też mają gdzieś

Gość a może ksiądz
ją zamordował

Gość gość
Rodzice mają dużo pieniędzy

Gość gość
już na początku całą sprawę olali i nie chcieli jej szukać a potem też nie przeszukali okolicy tylko dopiero po 3 latach :o

Gość gość
Bo zaginęła akurat w sezonie ogórkowym i dużo ludzi klikało. A dlaczego tak głośno było o MzS chociaż tego typu spraw są w Polsce setki?

Gość ja teraz
sobie tak myślę może to zrobił ks schizofrenik

Gość XPDominusXP
bo Iwona Wieczorek, dostała od Boga cud bycia celebrytką, szkoda, że się jeszcze nie ujawniła, taka sława, niektóre muszą, gołą duupą świecić, cyckami, a ona nic nie musi, to są cuda tego świata

Gość herbatka czerwonokrzew
muszę się przyjrzeć tej sprawie

Gość XPDominusXP
swego czasu były w dodatku do Wyborczej, Trójmiasto, artykuły na ten temat, droga Iwony obserwowana przez monitoring, kończy się na przejściu dla pieszych, przez podobno opieszałość policji został skasowany , chyba bezpowrotnie

Gość gość
Kto zna znajomych Iwonki niech pisze co robią dla sprawy!!!!! Szukajcie jej ludzie przecież pod ziemie się nie zapadła!!! Znacie Iwonke - piszcie, nie dawajcie satysfakcji, złym ludziom. Nie wolno zapominać - trza szukać. Gdzie są znajomi Iwonki? Szukacie jej? Co robicie dla sprawy? Chlacie i balujecie tylko? Kim była dziewczyna podążająca śladem Iwonki? Ten Numer tożsamy - ponoć to była dziewczyna jednego z kolegów będących z Iwonką w klubie.

Gość gość
Kto zna znajomych Iwonki niech pisze co robią dla sprawy!!!!! Szukajcie jej ludzie przecież pod ziemie się nie zapadła!!! Znacie Iwonke - piszcie, nie dawajcie satysfakcji, złym ludziom. Nie wolno zapominać - trza szukać. Gdzie są znajomi Iwonki? Szukacie jej? Co robicie dla sprawy? Chlacie i balujecie tylko? Kim była dziewczyna podążająca śladem Iwonki? Ten Numer tożsamy - ponoć to była dziewczyna jednego z kolegów będących z Iwonką w klubie.

Gość gość
Szukać jej!

Gość gość
A co to was obchodzi? Teraz to już nie żyje albo nie chce zostać znaleziona (tak też bywa).