Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika2013

Skapa miesiaczka

Polecane posty

Gość marika2013

Hejka! Od jakichś 4 cykli miewam krótkie miesiączki (1 dzien słabo, drugi "apogeum", a potem to takie nie wiadomo co :), a krew w sumie wypływa jedynie podczas wizyt w toalecie (dość sporo). W ciągu dnia kiedy chodzę itd. nie leci w sumie nic. Czy któraś z Was też ma podobnie? Czy może to o czymś świadczyć?

Gość gość
Jesli wczesniej bylo inaczej to swiadczy to o zmianach hormonalnych. Byc moze endometrium nie narasta w wystarczającej ilości.

Gość gość
moje miesączki trwają 3-4 dni, drugi dzień nalezy do obfitych, a reszta spokojnie, endometruim zawsze bardzo ładne;jeżeli Cie to niepokoi, to wybierz się do ginekologa na usg pod koniec cyklu, ale moim zdaniem nie ma w tym nic niepokojącego

Gość marika2013
Byłam niedawno u ginekologa, nic mi nie mówił, że dzieje się coś złego. Mam nadżerkę, wiem o niej już od dawna,ale tak nagle moje miesiączki się zmieniły, że się zaniepokoiłam. Bezbolesne, skąpe. I do tego czuję się wiecznie opuchnięta właśnie w okolicy podbrzusza. Może się po prostu starzeję :)

Gość gość
A w jaki sposób Cię badał?

Gość marika2013
Najpierw tak normalnie, palpacyjnie (stwierdził jakąś infekcje, przepisał mi gynalgin), a następnie zrobił mi usg dopochwowo i stwierdził, że żadnych zmian na jajnikach itd. nie ma. Nie pobrał wymazu na cytologię bo wdała się ta infekcja więc ponownie jestem umówiona aby to badanie doszło do skutku.