Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podglądają was przez routery TP LINK ZDALNIE

Polecane posty

Gość gość
Miałam taki router i zawsze leżał za łóżkiem, to se popatrzył na deskę i ścianę :D

Gość gość
Ale macie wyobraźnię a nawet jakby ktoś mnie podglądał to proszę bardzo. Mam wielkie tłuste dupsko a w domu gadam tylko o pogodzie, o tym co na obiad albo o głupich zadaniach z matmy. NO fascynujące, az d**e urywa :D

Gość gość
możliwe że podglądają

Większej bzdury dawno nie słyszałem (poza podglądaniem przez kamere podłączoną do kompa). Pora wybrać się do szpitala.

Gość gośću
ci co w to nie wierza są płytcy jak wiekszosc spoleczenstwa, glupi nie uwierzy poki nie zobaczy a potem sie wstydzi przyznac, tepa Polska, sie nie dziwie ze jest bezrobocie...

Gość gość
No i gitara ja mam netie nikt mi w prywate nie zaglada.:)

Gość gość
>>>ci co w to nie wierza są płytcy jak wiekszosc spoleczenstwa, glupi nie uwierzy poki nie zobaczy a potem sie wstydzi przyznac, tepa Polska, sie nie dziwie ze jest bezrobocie...<<< Spokojnie :). Ten człowiek jest z całą pewnością chory psychicznie :(. Jeżeli chodzi o podglądanie i podsłuchiwanie, to rzeczywiście trzeba uważać na kamerki wbudowane w laptopa i niektóre nowoczesne telewizory. Dużo większym problemem są darmowe aplikacje na smartfona. Nawet zwykła "latarka" usiłuje stale łączyć się z internetem i przesyła całkiem pokaźne pakiety danych. Na takie rzeczy trzeba zwrócić uwagę. Zainstalowany "darmowy" program, może przejąć kontrolę nad mikrofonem i kamerą wbudowaną w smartfon. Dla użytkownika będzie to praktycznie niezauważalne :(.

Gość gość
ale w sumie po co im te kamery? żeby popatrzeć,jak sie ktoś masturbuje,przebiera i dlubie w nosie?? nie mają co robić czy jak?

Gość gość
Hakerzy włamują się na zlecenie, albo dla zabawy. Znam zboczków, którzy podobnie jak większość piszących tutaj, nie mają kontaktów z normalnymi ludźmi. Oni mają satysfakcję z takich włamań. Niektóre firmy same instalują programy szpiegowskie w nowych smartfonach. Prym wiedzie tu pewna znana, amerykańska firma. Oni swojego czasu kopiowali CAŁĄ korespondencję i rozmowy przechodzące przez ich produkt :(. To była dość głośna sprawa. Tłumaczyli, że dzięki temu przesyłali klientom odpowiednie reklamy. Moim zdaniem z tych samych powodów Microso.. przeniósł pakiet biurowy tylko do "chmury" i wycofał wszelkie wersje stacjonarne. Dzięki temu może kontrolować każde słowo, napisane przez użytkownika.

Gość gość
Boje sie szpiegow

Gość gość
Kiedys chodzil UB-k i pytal o suchy chleb dla konia. Tera UBecja ma technike do dyspozycji:-)

Gość Badz ostrozny
Tacy ludzie sa niebezpieczni chodzi o szantaz, jak i o podgladanie roznych technik biznesu, niedowartosciowani moze tata ich za bardzo kochal w dziecinstwie. Polska jest ogromna nie b rakuje w Niej zboczen...

Gość gość
Zwykli konfidenci prostaki *******e

Gość gość
mnie tez podgladaja bo ludzie ktorzy mnie nie znali nigdy albo z widzenia patrza na mnie i smieja sie w twarz to nie jest normalne ani sie wykapac cokolwiek zrobie w domu jest komentowane wiem ze zaloze sprawy tym co to udostepniaja ludziom innyn bo to jest niepowarzne

Gość gość
Przez routery nie, ale przez nikon coplix83x. n a p e w n o :-D

Gość gość
mnie podglądają przez płytkę cd

Gość gość
pójdźcie do pracy - może coś więcej się dowiecie gowork.pl/opinie_czytaj,781347

Gość gość
Wcale bym się nie zdziwiła, jakby to była prawda. Już dawno gdzieś czytałam, czy słyszałam, o nowych tv, że mają zamontowanego szpiega i wszystko co się dzieje w domu, może okazać się komuś potrzebne ..... tylko nie wiem po co. Dlatego inne sprzęty równie dobrze mogą budzić takie wątpliwości.

Gość gość
Owińcie sobie ekrany folia samochodową do szyb i już was nie będzie widać jak macie w pokoju ciemno.

Gość gość
tak wiec co ja teraz robie? namierz mnie i powiedz co robie.

Gość gość
wszystko co się dzieje w domu, może okazać się komuś potrzebne ..... tylko nie wiem po co. u Niektórzy zaspokajaja w ten sposób swoja potrzebę władzy. Ponadto, dla ludzi nijakich, nie mających własnego życia, największą atrakcją jest podgladanie innych. Z różnych form inwigilacji korzystają też służby, żeby pomawiać niewinnych ludzi o zbrodnie popełnione przez grube ryby.

Gość Rołzanna
Widzą że sobie robię dobrze raz dziennie, a czy ja się z tym kryję? :P

Gość gość
No ale przecież nie trzeba się masturbować, żeby chcieć zachować w domu trochę prywatności! Dlaczego obcy maja mnie oglądać, jak chodzę goła po kąpieli, jak rano jestem rozczochrana, albo łapie sie za plecy bo mnie cos boli? Takie włażenie komuś w życie powinno być karalne. W Stanach ofiary takiej inwigilacji na pewno dostałyby juz dawno niezłą kasę.

Gość gość
Przeklinam wszystkich którzy mnie inwigilują i życzę wam raka z przerzutami.

Gość gość
To co? Ja tam sie nie wstydze :D

Gość gość
ty sie zajmujesz podglądactwem więc musisz tak pisać. Oby ci sie te pieniądze zamieniły w komórki rakowe.