Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być oznaką ciąży

Polecane posty

Gość gość

witam, po okresie czyli ok 2 tyg temu współżyłam z chlopakiem przez chwilę bez zabezpieczenia. trwało to ok minutę po czym założył prezerwatywe. było wszystko ok qz do wczoraj. podczas stosunku czulam silny ból podbrzusza i po jakimś czasie zauważłam mała ilość krwii że sluzem na bieliźnie. dziś od rana czuje ostre kłucie w prawym boku. czy ma to jakiś związek z ciążą? dla wielu z Was wyda się to być może głupie, ale z natury jestem straszną panikarą dodam że mam 20 lat i współżyje z obecnym partnerem od roku i pierwszy raz wystąpiło cos takiego. dziękuję za szybkie odpowiedzi

Gość gość
Kiedy był stosunek?

Gość gość
Ten bez zabezpieczenia?

Gość gość
źle mnie rozumiesz. dwa tygodnie temu mój narzeczony chciał spróbować chwilę bez zabezpieczenia trwało to minutke, dwie po czym założył prezerwatywe ;) i było to właśnie dwa tygodnie temu. wczoraj podczas stosunku bolało mnie podbrzusze a po nim zauważyłam śluz z odrobiną krwii na bieliźnie no i dziś kuje mnie bok. nigdy nic takiego się nie działo więc troszkę się denerwuje

Gość gość
Bzykanie i ciąża

Gość gość
a ja kochalam sie z facetem w dni plodne tznokresmialam 4 wrzesnia kochalam sie 15,16,17,18 do konca do srodka bez zabezpieczenia. teraz 5 dzien spoznia mi sie okresczy moge byc w ciazy. chociaz mimo wszystko caly czas mam bole jajnikow jak bym miala dostac okres;/

Czy wy jesteście naprawdę jakieś niepełnosprytne? Objawy ciąży dzień po stosunku!!! Hahahahah, po prostu ręce opadają. Zróbcie test (w dniu spodziewanej miesiączki) i dajcie spokój, bo ja nie mam testu w klawiaturze kompa, a ból prawego boku może być z pierdyliarda powodów.

Gość gość
Jeśli to 2 tyg od okresu,to napewno masz jajeczkowanie ,u mnie ono tak występuje właśnie krew że sluzem więc to pewno to!!!!!!!:-)