Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenkalenka

czy powinnam wyjsć za niego za mąż

Polecane posty

Gość marlenkalenka

Mam taki mętlik w głowie... otóż planujemy z narzeczonym wziąsc ślub... on jest wyznania prawosławnego, ja katolickiego... Ślub ma się odbyc w kościele. Taki warunek postawiłam na poczatku związku i nie było z jego strony żadnego sprzeciwu. Ostatnio jednakże im bliżej ślubu zauwazyłam u niego zachowania które bardzo mi sie nie podobaja. Otóż niedługo bedziemy załatwiać sprawy formalne w kościele ( księdza, nauczki itp.), narzeczony aktualnie przebywa w innym mieście i przez telefon zapytał czy byłam u księdza zapisać datę, odpowiedzialma, że tak i on do mnie z tekstem - ile będę musiał zapłacić na k***y? ;/ zwaliło mnie to z nóg... zaczełam się z nim kłócić, że nie życze sobie takich tekstów, a on odpowiedział że prawda jest taka że księża to albi k****arze, albo pedały albo pedofile, a watykan to pralnia brudnych pieniedzy, mafia. Jestem w szoku... jak on może sie wyrażać w taki sposób o mojej religii... to jest brak szacunku do mnie...natpenego dnia do mnie zadzwonił i przeprosił za to, że mnie uraził... i ja do niego czy nadal jesteś pewny, że chcesz wziąć ze mna ślub... a on do mnie z hasłem, że on to jakoś przezyje, gorzej z dzieckiem bo w przyszłości bedzie mial z "takim" (czyt.księdzem) doczynienia czy to na religii czy gdziekolwiek indziej... jestem w rozterce... jestem osobą wierzącą i nie wiem czy chce z takim człowiekiem, co będzie dziecku wmawiał że katolicyzm to jakaś watykańska mafia.... ale z drugiej strony go kocham i wczesniej takich zachowań nie przejawiał.....;((

Gość Chaquel Dema
to twoja sprawa czy wyjdziesz czy nie, w tym temacie nie ma hasla powinnosc