Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlencia777

MŻ jakie macie efekty i co jecie proszę o pomoc

Polecane posty

Gość marlencia777

Bardzo proszę by osoby, które są na tej diecie podzieliły się przykladowym jadłospisem np . 1 posiłek : ..... (co przykładowo jecie), 2 posiłek ..... I w jakim czasie (np w 14 dni ile można schudnąć? Czy liczycie też kalorie czy już nie? Będę wdzięczna

Gość gość
ja jem wszystko w ograniczonych ilosciach i jestem na 8 godzinnej od 3 lipca (72 kg) schudlam prawie 11 dzis mam 61,3

Gość gość
a powiedz ile jesz posilkow dziennie

Gość gość
niestety tylko trzy na wiecej nie mam czasu

Gość gość
a czy jest jakiś limit kalorii którego się tzymasz, czy te posiłki sa syte w miare i jesz chleb smażone itd.?

Gość gość
nie licze kalori poniewaz nie mam do tego cierpliwosci na sniadanie przewaznie owsianka lub jajka lub serek wiejski owoce tylko do 13 pozniej ciezko spalic a i nie jem ziemniakow bo po prostu nie lubie ich i nie jem od kilku lat aaaaaaaaaaaaaa i jestem niestety uzalezniona od kawy 3 dziennie musza byc z jedn lyzeczka cukru im mlekiem

Gość gość
tak , 8 godzinna dziala , :) jem wszystko kilka razy dziennie ale tylko przez 8 godzin, i chudne , a jem nie malo

Gość warzywniara
ja jestem na typowym mż, 5 posilkow dziennie małych co 3h mniej wiecej, duzo wody i herbatek jak figura detox, do tego opieram moja diete na warzywach i owocach i cwicze co drugi dzien, rower albo bieganie. Schudłąm 6 kilo w 1,5 misiąca

Gość Ramonnna
Ja też jestem na tej diecie i powiem szczerze, że efekty na razie są małe. Ale właśnie wczoraj zaczęłam używać takich kapsułek wspomagających odchudzanie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i mam nadzieję, że teraz to pójdzie lepiej. Moja znajoma je od dwóch miesięcy stosuje i zrzuciła 9 kilo.

Gość gość
ja bym chciala schudna cok 5 kg , nie wiecej, ale kompletnie nie wiem co jesc, chyba jem wiecej niz mniej tzn, jestem na wz a nie na mz

Gość Olcia Dubicka
Tu nie chodzi o to by jeść mniej czy ileś tam kalorii ale o to by jedzenie było odpowiednie i wartościowe a przede wszystkim musi być dobrane indywidualnie do człowieka :) Mnie kobieta u której zajmuję się potomkami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno pojemnik w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc schudłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że preparaty były przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co umieszcza ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój