Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość facetów nie ma wymagań

Polecane posty

Gość gość

Tylko wiąże się z jakimiś pasztetami, nierobami.

Gość gość
Skoro cię nie chcą to znaczy, że jest coś nie tak z tobą albo sama tak wyglądasz ;)

Gość gość
mężczyźni chcą kochać i być kochani to wielkie wymagania jak dla dzisiejszych kobiet

Gość gość
Jestem facetem, i zawsze wiązałem się z zaradnymi, pełnych ambicji kobietami. A patrząc na innych biorą byle co

Gość gość
"Jestem facetem, i zawsze wiązałem się z zaradnymi, pełnych ambicji kobietami. A patrząc na innych biorą byle co" tak, tylko ty jesteś chodzącym ideałem a reszta facetów na świecie to durne pały. :D weź silniejsze leki tępa babo, bo te co teraz bierzesz nie działają.:D

Gość gość
Kobiety mają wygórowane wymagania więc dla zachowania równowagi mężczyźni prawie wymagań nie mają. Co najśmieszniejsze mimo, że mężczyźni prawie nic nie wymagają kobiety już mówią, że tym wymaganiom nie spełniają :P

Gość gość
Bo faceci to głupi napaleńcy. wystarczy że jakaś cizia się do nich uśmiechnie a już lecą z wywieszonym jęzorem w jej stronę nie zadając sobie trudu sprawdzenia kto zacz ta paniusia i co sobą reprezentuje oprócz powierzchowności.

Gość gość
tylko wy nic więcej w sobie nie macie to czego mają chcieć faceci?

Gość Chaquel Dema
nie wiem, musialbys zapytac tych ktorym pasztet z gesi stanal w gardle :P, :P, :P

Gość gość
...nie z gęsi pasztet - PASZTECIE ,głombie niedouczony .- tylko pasztet z gęsich wątróbek ...kalafiorze zwiędły

Gość gość
Możesz wziąć tabletkę. Jak nie weźmiesz to możesz wziąć po. Jak zapomnisz to możesz usunąć. Jak nie będziesz chciała to możesz oddać. Skończ z hipokryzją jakby aborcję przeprowadzono w brudnej piwnicy. Widać za dużo siedziałaś w kuchni.>>> tu macie kobietki jasny dowod na to, dlaczego nie powinniscie zadawac sie z zyciowymi nieudacznikami, bo w razie seksu z taki i wpadki, to jedyne co ma ci do zaoferowania, to ptopzycja "usuniecia" dziecka, czyli ty masz sie poddac zabiegowi aborcji, narazic sie na ewentualna bezplodnosc, kalectwo albo smierc, a taki smiec, zwinie ogon i ucieknie, bo penwie nawet kasy na cywilizowany zabieg nie bedzie mial, bo przeciez tego mamusia i tatus mu nie zasponsoruje, tj nie chca mu sponsorowac dziwek, zeby synus-frustrat, mial gdzie nadmiar spermy wydalic...

Gość gość
...poco podstawiasz dóópe do róóchania...?...nie panójesz ?