Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leming z warszawy

kobiety traktuję użytecznie i przedmiotowo

Polecane posty

Gość leming z warszawy

dzięki temu nigdy żadna mnie nie zdradziła, oszukała. więcej powiem - większość sama za mna latała, zabiegała, chciała się wiązać :)

Gość kasiasty babsztyl
do tego wysoki, dobrze zbudowany, o regularnych rysach twarzy i nienagannym ubiorze, inteligentny, zaradny, przebojowy, charyzmatyczny i wreszcie last but not least.... SKROMNY jak papież :P ach pozazdrościć tylko :P

Gość Chaquel Dema
jesli jestes w tym uczciwy co robisz uczciwy to i tak masz o wiele wieksza wartosc niz chlopcy ktorym sie wydaje ze dorosli do malzenstwa :) ps - zycze corki :classic_cool:

Gość gość D
wiesz jak to leciało ? nie czyn drugiemu czego ty nie chcesz sam :)

Gość gość
forum wszystko przyjmie... ja jestem Kate ksiezniczka Windsoru...

Gość gość D
typowy leming :)

Gość kasiasty babsztyl
Nie podałeś jeszcze długości przyrodzenia, żeby dopełnić obrazu człowieka sukcesu :P ofkoz największe z caaaaaaaaałej Wawy z funkcją wibracji w bonusie od matki natury i opcją 200 obrotów na minutę oraz wypustką na łechtaczkę :P Normalnie młody bóg :P

Gość kasiasty babsztyl
Poza tym to wszystko mi pachnie unikaniem ryzyka :P no ja to żem zawsze myślała, że każdy samiec kocha ryzyko szczególnie zastanawianie się 3 lata czy Basia z liceum odwzajemni łaskawie zaloty, czy też nie :P To jakiś nowy model chyba mężczyzny jest ten ze stolYcy - ONLY bezpieczne inwestycje :P

Gość Chaquel Dema
drogi znawco.. swego czasu zdobywalo sie tez wolowine i czekolade spod lady . tylko czasy sie juz zmienily

Gość Łona jest Aniołem
nihil novi in "kafe" 💤

Gość kasiasty babsztyl
Łona jest Aniołem prawda, tak nudą powiało :p czekaj ja tu rozkręcę akcję. Jestem straszliwym pasztetem, który porywa pięknych mężczyzn w drogich garniturach i g****i ich w swojej ponurej piwnicy :P a potem pije ich kreFF. No ja też się pochwaliłam. Jeżeli pan z Wawy ma rozrywki nieco w życiu to czemu i ja nie mogę :P

Kasiasta leming to nie jest ,,pan z Warszawy" . Wstydzę się że mieszka w tym samym mieście co ja .

Gość gość
I przyjdzie taki czas, że się zakochasz w nie tej co trzeba i nie daj Boże utrze Ci noska:P

Gość kasiasty babsztyl
Nie znam prawdziwej historii tegoż pana więc muszę bazować na tym co mam ;) swoją drogą nazywanie siebie mianem zwierzątka-samobójcy nie pasuje do człowieka wielkiego sukcesu i "wielkiej" skromności jak autor topiku. Dlaczego nie tygrys albo król lew albo naczelny bawół sawanny? :P Tak by było majestatycznie bardziej :P

Gość kasiasty babsztyl
gość Ale po co on ma się zakochiwać? Niech se tam siedzi sam i bryluje na salonach i wyrywa lachony jak Armani do samej emerytury. W międzyczasie na świecie jest sporo rodzin i szczęśliwych małżeństw, które nie myślą o sobie w kategoriach walki :P Skupmy się na pozytywach :P po co nawracać lub straszyć nowoczesnych gości? Róbta co chceta :P Nienowocześni i co bardziej konserwatywni mają familie i dzieciaki, które zbudują społeczeństwo a o filozofii życia rozrywkowych i nowoczesnych nikt nie będzie pamiętał ;)

Gość kasiasty babsztyl
pulchny Nie wiem czy aż tak. Spreparowałam sobie to pseudo na potrzeby Kafe bo przy takich topikach raczej wskazana jest pewna hmmm.... gruboskórność, żeby przeżyć ;) Alem taka już dziwna, że przy waleniu prosto z mostu jednocześnie lubuję się w instytucji małżeństwa, którą uważam, za wielce szacowną i zgadzam się z K***inem Mikke, że większość Polek gwiżdże na karierę i bycie panią z wielkiego miasta tylko muszą ciężko pracować żeby pomóc familii na przykład ;) Hasła co bardziej konserwatywne mnie nie przerażają ;)

>>I przyjdzie taki czas, że się zakochasz w nie tej co trzeba i nie daj Boże utrze Ci noska nie zakocham się. miłość powoduje utrate racjonalnego myślenia, a na to nie moge sobie pozwolić :)

Gość kasiasty babsztyl
to się nie zakochuj i nie zawracaj głowy :P masz - OKLASKI BRAWA OKLASKI BRAWA :P tera jest git? :P jak chcesz wianuszek padawanów uczniów to walnij bloga i nawracaj tam romantycznych prawików na racjonalizm, prędzej będą efekty niż tutaj :P tu się uprawia masochizm i modlenie się do księżniczek z nadętym ryjem albo problemy małżeńskie - z połykiem czy bez omawia tak FYI :P