Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy związał byś się z rozwódką z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
biorąc kobietę z dzieckiem niestety trzeba finansować je

Gość gość
Eee, baranki boże czy uważacie że kobieta sama zrobiła sobie dziecko? A co powiecie na wieloletni związek gdzie pewnego pieknego dnia tatuś mówi że ona be i dziecko jego też be. Miała wcześniej wyskrobać, bo powinna przewidzieć że większość z was to nieudaczniki bojące się odpowiedzialności?

Gość gość
przecież te samotne mamusie szukają tylko i wyłącznie sponsora żeby utrzymywał ich i dzieci

Gość gość
Nikt na siłę nie szuka drugiej połowy. Nie wierzę że kobieta poelci na fdaceta tylko dlatego ze akurat się napatoczył. To chlopy szukają wygody i służącej. A całą resztę i tak kobieta musi robić. Powiedzcie że tak nie jest.

Gość gość
Ci którzy myślą że kobieta z dzieckiem tylko czyha na faceta z jego 1500zł. miesięcznie niech sobie wyobrażą ze one zarabiają o wiele więcej i taka kwota wcale je nie dziwi ani podnieca. Musi zarobić na dziecko, siebie i dom bo tatuś często-gęsto zapomina że spłodził potomka. Mało razy czyta się jak to tatusie pytają jak pokombinować żeby nie płacic na bachora? Tylko zapomina że ten bachor to zostal poczęty z wielkiej miłości, a tatusiowi znudzilo się udawać kochającego mężczyznę i idzie do następnej

Gość gość
Kobieta która już raz sie sparzyła głęboko się zastanowi nad następnym związkiem i gnoj.ka wyczuwa na odległość. Także nie musicie się obawiać że któraś rzuci się w ramiona takim jak wy. Lepiej być samej z dzieckiem niż z takim dziadostwem jak np. 69

Gość gość
No i gitara, jak takie zaradne i taką łaskę robią to na sranie szukają następnego, no i dlaczego nie szukają wśród rozwodników? :-)

Gość gość
Pendzior, a wcześniej nie wiedziałeś co lubi twoja kobieta?

Gość gość
Jak się sparzyła to niech sama ponosi konsekwencje swojej głupoty a nie szuka frajera co zrobi to za nią, i nie p********e że dla facetów przechodzona baba to jakieś szczęście lepsze od dziewczyny bez przeszłości, okazja jak ch*j ;-)

Gość gość
Gościu, a ty nie szukasz następnej? Masz tylko jedą jedyną na całe życie?

Gość gość
wiążąc się z rozwodnikiem mającym dzieci to trochę ciężko ze wzgledów finansowych

Gość gość
wiążąc się z rozwodnikiem mającym dzieci to trochę ciężko ze wzgledów finansowych

Zgadnij kiedy jaj się odwidziało? I nie, żebym w domu nic nie robił. Bo żona właściwie tylko pachniała. Zajmowałem się wszystkim, a ona i tak zmęczona.

Gość gość
A która według was bardziej wartościowa, ta z dzieckiem,która miała jednego partnera, gdzie tatuś poszedł w siną dal, wczesniej obiecując złote góry, czy ta która miała ze 3 skrobanki i do ślubu poszła z "cnotą"?

Gość gość
No właśnie, dzieci faceta to ciężar a wasze to niby szczęście, już się kolejka ustawia ;-)

Gość gość
Całe szczęście że takie palanty to smierdzą z daleka i kobiety obchodzą ich szerokim łukiem. Oboje musi chcieć być z sobą, a nie jakieś idiotyczne gdybania i zarzekania że nigdy w życiu takiej nie wezmą .

Gość gość
Pendzior, nie zgadłam kiedy jej się odwidziało. Powiedz.

Gość mar7
oczywiście że tak

Gość gość
Dla mnie liczy się osoba, jeśli jest warta oddania się jej w 100% to nie ważne czy jest rozwódką z dzieckiem czy śmiertelnie chora, liczy się wartość człowieka.

Gość gość
pendzior a jesteś teraz z kimś czy boisz się zaufać

Mam kobietę, która NIGDY MI nie odmawia. Właściwie to cały czas jej się chce. Nie ma dzieci. Z moją córką widuję się bardzo często i obie się polubiły. Żona mnie zostawiła i jeszcze chce wnieść pozew o mojej winie.

Gość gość
"Całe szczęście że takie palanty to smierdzą z daleka i kobiety obchodzą ich szerokim łukiem" tępa ruro palantem jesteś ty wypowiadając się w ten sposób, każdy ma prawo wyboru, ty sobie wybrałaś nie palanta i jesteś rozwódką bo co, nie palant cie zostawił? Tak jak ty sobie wybrałaś r****cza tak facet ma prawo wybrać sobie kobietę bez przeszłości i dziecka, jego prawo, jak tego nie rozumiesz to wal się na ryj idiotko :-)

Gość gość
Tutaj jęczą laski samotne bez przeszłości że nieszczęśliwe i tak nie ubliżają facetom a ta k***a od palantów wyzywa facetów nie chcących sponsorować jej i cudzego bachora ;-)

Gość gość
...niedziwne że ją zostawił :D

Gość gość
Oj baranki boże. Jestem meżatką z dwójką dużych dzieci. Po prostu widzę co się wokól dzieje i jak kobiety odawznie radzą sobie w życiu, bo nieudacznik albo zakochał się w innej, albo znudziło mu się bycie głową rodziny. Także niepotrzebnie się plujecie PALANTY

Gość gość
A dlaczego nieudaczniki tyle żółci z was sie ulewa? Uderzyłam w czuły punkt?

A co ma do rzeczy czy rozwódka czy nie? Jeśli radzi sobie sama, tzn. że zaradna...I facet naprawdę nic tu nie zmieni, bo jeśli tyle lat ktoś (jeszcze z dziećmi) ogarnia całość spraw to chyba nie ma nagle ciśnienia aby "sponsora" szukać...

Gość gość
gość Oj baranki boże. Jestem meżatką z dwójką dużych dzieci. Po prostu widzę co się wokól dzieje i jak kobiety odawznie radzą sobie w życiu, bo nieudacznik albo zakochał się w innej, albo znudziło mu się bycie głową rodziny. Także niepotrzebnie się plujecie PALANTY xxxx Jakich sobie facetów wybieracie takie macie życie