Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArkadiuszDk

Inrowertycy nieśmiali odludki

Polecane posty

Gość gość
Cos Ci powiem autorze :D Ona była niedostępna bo jesteś za słaby. Chciała Cie zniechęcić dlatego taka była. Mam paru znajomych intro, sama też przejawiam takie cechy i możesz być pewien że introwertycy itd. dobierają sobie starannie towarzystwo. Wyczuła że jesteś ch*jjem dlatego tak postapila;).

Gość gość
Introwertyk jest jak żółw z wierzchu twarda skorupa, twardy jak głaz, a w środku miękka tkanka. To ludzie ch*****ie wrażliwi, a nie egocentrycy i egoiści. Jesteś popędliwy i nie znasz mechanizmu i psychiki, ani wybiegów takich osób. Ekstrawertykowi trudno zrozumieć zachowania introwertyka. Wylewasz pomyje na dziewczynę, karzesz się jej leczyć, a nie bierzesz pod uwagę dlaczego ona taka jest. Ta blokada o której piszesz, to ochrona przed ludźmi, takimi co bez mrugnięciem okiem kłamią, wykorzystują, manipulują drugą osobą, by osiągnąć swój cel. Gadka szmatka, jak się chce swój cel osiągnąć, to ludzie zmieniają się jak kameleony, udają życzliwych, zakochanych, zatroskanych, a w rzeczywistości to brutalni egoiści. I po co się na takich otwierać. Sprawdzała Cię, zniechęcała i miała nosa co do Ciebie, zresztą jak sam napisałeś, pewno by z niej była kłoda w łóżku, nie wiele miałbyś przyjemności, więc dobrze, że zrezygnowałeś. Trzeba myśleć o swoich potrzebach, czyż nie autorze?

Gość gość
Chyba to jednak nie była miłość.Twierdzisz,że się w niej zakochałeś,ale nie kocha się za coś,ale pomimo czegoś.Może cie intryguje,lub nie możesz przeboleć,tego,że nie możecie sie dogadać.Na pewno twoje słowa,życzenie jej samotności nie świadczą o miłości.

Gość gość
Kogo zapraszasz?

Gość Wilga23
Zabolały mnie słowa autora. Sama jestem osobą nieśmiałą i zamkniętą w sobie, ale otwieram się, gdy czuję się rozumiana. Ty tej dziewczyny niestety nie potrafiłeś zrozumieć i dlatego nie zasłużyłeś sobie na jej uwagę.

Gość gość
Wilga23 nie przejmuj się, zawsze znajdzie się ktoś, kto bedzie chciał kogoś zgnoić. A internet to super miejsce, w którym każdy anonimowo jest chojrakiem, ale jakby przyszło co do czego to by gęby nie otworzył. Powiedział co wiedział, a przynajmniej tak mu się wydawało, nie ma co brać do siebie wypowiedzi trola :)

Gość gość
ja nie spotykam się z innymi chyba że muszę albo mam nastrój :-) nie spotykam się bo są nudni po prostu,nuuuudni jak flaki z olejem,a kilka takich osob delikatnych znam i bardzo cenie więc nie p*****l

Gość gość
a Ty poszukaj panienki podobnej do siebie a nie płacz że nie byłeś w typie jakiejś tam

Gość gość84
autor to kretyn, który nie może pogodzić się z porażką.

Gość Maarcin 29
ArkadiuszDk wiesz co, można powiedzieć ze ja tez byłem zamkniety w sobie, niechetny przyjazniom, pojawily sie zaburzenia lekowe. Biore teraz psychotrop escitalopram w wiekszej dawce. Powiem Ci ze dalo mi to troche kopa, bardziej zainteresowalem sie dziewczynami, mysle o stworzeniu powaznego zwiazku.

Gość Maarcin 29
wiadomo ze leki nie sa takie slodkie jak cukierki i pojawiaja sie skutki uboczne, niestety musialem brac, takie sa koszty