Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArkadiuszDk

Inrowertycy nieśmiali odludki

Polecane posty

Gość ArkadiuszDk
Niby co takiego? Zachowywałem się normalnie byłem miły i ani razu nie obraziłem jej ani nic takiego. Ona już taka była rozumiesz? Zamknięta w sobie wycofana i blokująca dostęp do niej.

Gość gość
no i co widocznie nie potrzebowała ciebie ludzie dobierają się nie tylko fizycznie ale też temperamentami gdybym trafiła na przystojniaka a potem okazał by się pustakiem albo pacanem też bym go nie chciała i finito ty po prostu nie chcesz się pogodzić z porażką, przegrywać też trzeba umieć

Gość ArkadiuszDk
Skąd wiesz że była introwertyczka a nie jakaś inna dziwaczka? Napisałem wyraźnie że temat dotyczy osób u których czymś charakterystycznym jest małomówność tendencje do izolacji i skrytość.

Gość gość
poczytaj o typach osobowości, temperamencie, te cechy są wrodzone

Gość ArkadiuszDk
Ona wydawała się zainteresowana ale jakby wymagała tego żebym tylko ja ją otwierał a ona to już nic nie chciała dać od siebie. Tak nie mogę się z pogodzić bo się w niej zakochałem i nie mogę jej zapomnieć.

Gość gość
Arek to skad tyle zlosci skoro sie zkaochales;) Sposobem ja wez. Dlaczego rezygnujesz;)?

Gość ArkadiuszDk
Zakochałem się w niej ale dopóki ona się nie wyleczy z tego to chyba nie ma o czym gadać.W łóżku pewnie też kłoda i musiałbym ją rozkręcać.

Gość gość nie kinky reggae
czowieku wyp*****ie**dalaj już stąd, co mamy cie poklepać po pleckach, raz sie uda raz nie, teraz bedziesz pisał jakieś wymyślane argumenty pod wpływem emocji nie będąc swiadomym podstawowych informacji o psychice ?

Gość gość
razem powinni byc ludzie o podobnych charakterach.. Tez jestem niesmiala, moze nieco aspoleczna i dziwie sie, ze przyciagam spolecznikow, ktorzy chcieliby mnie zmieniac, otworzyc na innych :/ poszukaj sobie dziewczyny podobnej do ciebie

Gość ArkadiuszDk
Nie w********ę stąd kolego mam prawo tu być tak jak inni i nie zmienię zdania że takie dziwactwa należy wykorzeniać od dziecka żeby potem takie osoby nie krzywdziły innych.

:D krzywdziły :P a co ona takiego zrobiła, nic, nawet słowem sie nie odezwała ;) :D idz sie zalej z koleżkami a nie marnujesz kilobajty internetowe :O

Gość ArkadiuszDk
Jak taki człowiek będzie żył w rodzinie? Też będzie się izolował i miał wszystko w czterech literach? Wiecznie tylko książki i słuchawki? Czy udane życie z takim kimś istnieje?

Gość gość
no patrzcie ludzie, jaki skrzywdzony misio nie rozumiesz, że nie pasowałeś do niej

Gość gość
ja jestem introwertyczką mam normalne życie, męża dzieci :) i daję radę i inni dają sobie radę ze mną zrozum, to z Tobą coś jest nie tak, nie umiesz przegrywać

ogarnij chociaż strukture aparatu psychicznego :P intro mają normalne relacje z rodziną ale tylko bliską, mama tata :) brat siora, bo dorastali w ich towarzystwie

Gość gość
No to raczej nie zaslugujesz na nia;)

Gość ArkadiuszDk
Zraziła mnie swoim zimnem i upokorzyła. To już wystarczająco. Z kolegami już piłem ale żal pozostał. Chciałem mieć ją za swoją kobietę i szlag mnie trafia że tego nie doceniła. Ale niech się nie martwi. I tak zgnije w samotności tak jak jej podobni i jeszcze będzie płakać.

Gość ArkadiuszDk
Jak poznałaś swego męża skoro jesteś intro?

:D:D:D:D:D:D śmieszne są gnojki co myślą ze są mega zaebiści i robią łaskę dziewczynie ze sie o nią starają, typowy polaczek 🖐️

Gość gość
czyli nie możesz się pogodzić z tym, że uraziła Twoje przerośnięte EGO no i masz czelność jej źle życzyć jak to dobrze, że rzuciła Cię zanim na poważnie się zaczęło, bo doopek z Ciebie okropny

Gość gość
normalnie poznałam, na urodzinach siostry :) wpadłam w oko i nie odpuścił

Gość ArkadiuszDk
Nie jestem żadnym zarozumialcem ale też nie pozwolę się upokarzać takim panienkom. To ona musi mieć za wysokie mniemanie skoro tak ludzi traktuje. Gdyby była normalna to by z innymi gadała a ona tylko o tyle o ile. Muzyka i książki są ważniejsze. Mam dość i nigdy już więcej nie dam się wpakować w to.

****Chciałem mieć ją za swoją kobietę i szlag mnie trafia że tego nie doceniła********** kur***wa co za d*pek :D:D:D:D:D robimy zrzutkę na pomnik w stolicy postawimy jako przykład 🖐️

Gość gość
Znajdzie fajnego mezczyzne co ja pokocha;) A nie malego, zakompleksionego CHLOPCA.

Gość gość
he he he powinna go w stopy całować każdego ranka bo zwrócił łaskawie na nią biedną, uwagę i jeszcze chciał uczynić swoją kobietą ja pier.dolę, skąd się tacy cudacy biorą? :D:D:D

Gość nasto procent nie kinky
i co tak nagle zamilkłeś :D:D:D:D :P skur***wy***synku ❤️ und 🌻 4 ju :)

Gość gość
To pewnie nie kwestia jej niesmialosci. Po prostu poznala go blizej i zrezygnowala hahaha.

ale teraz Areczek musi być mega w*k*oor**wiony :D:D:D:D:D miota nim po mieszkaniu i szuka obiektu do upustu swoich emocji :):):):):):)

Gość gość
Co wy od niego chcecie, przynajmniej jest szczery. Większość facetów myśli, że jest pępkiem świata tylko nie każdy to okazuje.

Gość gość
taki mocny w gębie ?:d że czeka na ruch kobiety :D ;D