Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrazliwy kazik

Kobiety jeszcze nigdy nie mialy w sobie tak malo empatii jak dzis

Polecane posty

Gość Wrazliwy kazik

Liczy sie tylko ich ego i wygoda. Nie znam kobiety ktora cierpialaby dluzej z powodu utraty faceta. Faceci po utracie dziewczyny czesto popelniaja samobojstwa.

Gość gość
Czy to nie potwierdza, że rzucenie ich było dobrą decyzją? Ktoś z tak słabą psychiką na partnera życiowego to naprawdę beznadziejny pomysł.

Gość gość
jak uwazasz, ze dzisiejsze maja malo emapatii, to wez se poczytaj historie dynastii julijsko-klaudynskiej;)

Gość gość
gość Czy to nie potwierdza, że rzucenie ich było dobrą decyzją? Ktoś z tak słabą psychiką na partnera życiowego to naprawdę beznadziejny pomysł. Słaba psychika, to nic przy braku szarych komórek. Zastanawiam się gdyby facet zostawił kobietę z dzieckiem dla innej w związku to jakby się ona zachowywała. Mam nadzieje, że partner wytnie Ci numer to zobaczysz czy masz twardą psychikę.

Gość gość
Właśnie łatwo się wypowiadać dopóki nas samych to nie spotka. Jeżeli po rozstaniu facet czy kobieta przechodzą do porządku dziennego to nie zależy od słabej czy twardej psychiki tylko jak silne uczucie ich łączyło...

Gość gość
Mam w sobie tyle empatii,ze gdyby chlopak mial popelnic samobojstwo przeze mnie to jiuz wolalabym z nim zostac i nawet cierpiec niz zeby umieral. Na szczescie kocham mojego chlopaka i mam nadzieje,ze nigdy sie nie rozstaniemy :)