Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalska123

zoely tabletki anty wasze opinie

Polecane posty

Gość pytalska123

Witam dziewczyny, po rocznej przerwie brania tabletek postanowilam do nich wrocic. Lekarz przepisal mi zoely ze wzgledu na naturalne hormony w nich zawarte. Podkreslilam na wizycie, ze oprocz wiadomego działania spodziewam sie poprawy cery bo aktualnie woła o pomstę do nieba. Biorac potm ulotke do reki czytam ze bardzo czestym skutkiem ubcznym jest trądzik. Czy któraś z Was ma doswiadczenia z tymi tabletkami i moze sie podzielic wiedza?

Gość pytalska123
up

Gość gość
Każde tabletki mogą i pomóc w kwestii trądziku i zaszkodzić. Bo jest to kwestia INDYWIDUALNA. Dlatego pytania o opinie nie mają najmniejszego sensu.

Gość pytalska123
dzieki..

Gość krulikowa mama
bralam te tabletki przez trzy miesiące i nie miałam krwawienia podczas brania i jeszcze dwa miesiące po odstawieniu a endometrium miałam jaka kobieta w okresie menopauzy. Są to nowe tabletki na rynku i chyba w praktyce się nie sprawdzają taka była opinia mojego lek. jak je odstawiała miałam ddmr podwyższone dwukrotnie i teraz już nie biorę tabletek generalnie nie polecam.

Gość dziolachaaa88
witajcie tabletki zoely biore 3 misiac, co mogę powiedziec ze takiego tradziku to nie mialam nigdy, włosy lecą mi garsciami. za 2 tyg mam wizyte u endokrynologa i bede prosila oz miane bo przy moim podwyzszonym androstendionie nie służą mi wogóle. na wczesniejszych tabletkach typu jeanine, yasmin, yasminelle nie mialam zadnych problemów z cera i wlosami ;((( a jak jest u was??