Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ma na mnie ochote

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie od jakiegos roku moj kuzyn sie dosc dziwnie zachowuje. jestesmy ze soba dosc blisko. W sensie czesto sie spotykamy. Najczesciej jednoczenie z jego znajomymi I DZIEWCZYNĄ! To jwednak nie przeszkadza mu w rzucaniu ciągłych "erotycznych" aluzji w moją stronę. Nic chamskiego! Ale jednak dające jednocześnie do zrozumienia, że chetnie by sie ze mną przespał. Oczywiście ja to wszystko obracam w żart. Jego dziewczyna niby też się z tego śmieje, ale ostatnio widze, że nawet ona go stopuje już w pewnym momencie i zaczyna już ja to denerwowac. W sumie jej się nie dziwie. Z racji tego, że mieszkamy w innych miastach, kiedy robimy jakieś sporkanie u niego, często zostaje na noc żby napić się chociaż piwa. ( Mieszka on z dziadkami w bloku). Bez skrepowania wchodzi mi do łazienki kiedy sie przebieram. Nawet jeśli stoje w samiej bieliźnie. Raz proponował, żebym się koło niego w łozku połozyła ( uciekłam wtedy hehe). Zawsze piszemy przed snem ze soba dwuznaczne smsy. I mam wrażenie, że gdyby nie to, że nie jestesmy sami w mieszkaniu ( inne osoby śpiące w pokojach obok) mogło by do czegoś dojść. Po czym na drugi dzień np wsród znajomych zachowujey sie jak gdyby nigdy nic. I co najgorsze? Mnie to strasznie kręci. Nie on jako facet sam w sobie! Tylko chyba to, że to wszystko jest takie zakazane:o To jest chore prawda? czy wyolbrzymiam?

Gość kocurek3006
a ile masz lat ??

Gość gość
mam dwadzieścia prae lat:) wiec młodą siksa nie jestem.

Gość kocurek3006
Pogadajmy na meilu o tym jak bys chciala nie chce by ktos tu cie zle ocenial

Gość kocurek3006
a mialem podobna sytuacje tyle ze ze szwagierka

Gość gość
Ale ja się nie boje oceniania:) Nic złego nie zrobiłam. Chciałabym tylko, zeby ktoś OBIEKTYWNIE rzucił okiem na jego zachowanie:)

Gość gość
Podobną w sensie to wychodziło z twojej strony czy z jej? SKonsumowaliście:)?

Gość kocurek3006
z mojej napisz kamil.pach@wp.pl

Gość gość
ok napisze na mejla.

Gość kocurek3006
czekam