Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgośćgośćgość

podajcie

Polecane posty

Gość gośćgośćgośćgość

naprawdę ciekawe i warte uwagi linki do forów erotycznych. Tutaj jakikolwiek wątek się nie pojawi, to za chwilę albo umoralniają albo poczują że tak nie można - a chyba nie o to chodzi w rozmowach o seksie?

Gość wytrychowicz
a ci o ujemnym libido bardzo ´´wierza´´ w boga i zyje bez seksu bo ci nie powie przeciez ze jest asekualny

Gość gość z kawą i katarem
pokaż cycki

Gość Lubiąca inaczej
gościu od kawy, pokazać to mogę tobie ale na pewno nie cycki. Ja znam dwa fora gdzie takich aseksualnych, czy innych debili szybko by zbanowano na amen. Ale za chwile mi ktoś wyjedzie że spamuje. Polecam forum erodate i beztabu_com.

Gość Lubiąca inaczej
Nie ma żadnego problemu z mojej strony, jak widać. Problem ma ktoś inny.

Gość gośćgośćgośćgość
Pani dziękuję a Panu z kawą, no cóż. Nic dodać nic ująć - jaka moderacja takie forum, czyli ?

Gość gość
ale tak po prawdzie - kto każe wam tu pisać? jeśli formuła tego forum (które jest mocno specyficzne) wam nie pasuje, to poprostu stąd zniknijcie. to naprawdę nie wymaga wielkiego wysiłku. napewno mniejszego niż bezsensowne oburzanie się.

Gość nn on
jakbyśmy znali jakieś lepsze forum to nie siedzielibyśmy na tej g****anej kafeterii, nieprawdaż? x stąd nie można odejść. wszyscy tu umrzemy 😭 coś optymistycznego na początek nowego tygodnia :classic_cool: dobry wszystkim z pierwszą czarną :)

Gość Lubiąca inaczej
tak na prawdę to chętnie przeniosłabym się na inne forum, ale brat ustawił mi kafeterię jako stronę startową, jak przyjedzie na święta to poproszę go by mi zmienił na coś innego

Gość gość
jaką tępą blondynką trzeba być, żeby nie umieć strony startowej zmienić? :D

Gość jzb
Jakim tempym trzeba byc ch*jem Zeby p******ic z dziewczyna o stronach startowych Buziak nn

Gość nn on
pośpieszyłam się z tą moją tezą o umieraniu: ja jestem nieśmiertelna. zawsze znajdzie się kobieta która napisze na kafe: "jestem nienormalna" pomóżcie/co mam z Nim zrobić... ;) x czasem lepiej nie brać się za technikę. ja w weekend majstrowałam z APN i jest gorzej niż było 😭

Gość gość namber cwaj
Autorze są tematy, które cieszą się powodzeniem i rozmowy przebiegają na dostatecznie dobrym poziomie. Niestety wokół mnóstwo trolli i innych niedowartościowanych ludzików, do tego kółka wzajemnej adoracji, więc trudu się przebić, ale próbuj ;)

Gość Lubiąca inaczej
Nawet podszyw tutaj za bardzo nie wychodzi. Widać to po sposobie wpisu.

Gość gość namber cwaj
Dobra laska, ja Ci pomogę. Domniemam, że korzystasz z explorera lub firefoxa? na samej górze masz coś takiego jak NARZĘDZIA, po otwarciu znajdź OPCJE lub OPCJE INTERNETOWE, dalej klikasz w to i szukasz "ogólne" tam jest możliwość wpisania dowolnego adresu strony startowej enjoy 🖐️

Gość gość namber cwaj
Twoja irytacja niczego tu nie zmieni. Nazywając kogoś debilem dajesz mu ciche przyzwolenie do odpowiedzi w tym samym tonie. Tak się tworzy bagno, które w konsekwencji wciąga nas wszystkich :( Ignoruj obraźliwe inwektywy, niech staną się transparentne 🖐️

Byłam tutaj zanim owi "panowie" skakali z jajka na jajko. Zanim pękła guma i pojawili się na świecie. I nie można chyba pozwolić na to, aby rządzili na forum? No chyba że administracja, kiedyś konkretna, dzisiaj totalnie wymiękła.

Gość jzb
mnie przekonalas od dzisiaj ignoruje wszelkie inwektywy dawno tutaj nie padlo to slowo

Gość gość namber cwaj
:) zrozum, że co poniektórzy wcale nie są tu po to aby udzielać czy szukać rad w kwestii seksu. Zdecydowana większość traktuje to miejsce jako swoisty portal społecznościowy. Opowiadają co jedli na kolację i w którym parku karmili wczoraj wiewiórki :classic_cool:

Gość nn on
buziak jzb i zmykam. wychodzi że jestem duzo od Was młodsza i w zasadzie to nie powinno mnie tu być bo jestem za mało perwersyjna 😭 bawcie się dobrze 🖐️

Gość gość namber cwaj
Odrobina prywaty- jzb, kiedy wreszcie przestaniesz za mną chodzić :(

Gość jzb
nie prowokuj bo zaczne chodzic

Gość jzb
nn jak juz sie spotkamy nie pozwolimy sobie na zadne perwersje a ja bede cytowal geothego

Gość gość namber cwaj
Prywaty ciąg dalszy- Ty wiesz...

Gość Ryfka      Goldman
Jak zaczniecie pisać o seksie, to mama mi zablokuje to forum.

Gość jzb
ryfka znasz jakies zydowskie inwektywy ? moglibysmy tu zacząc sie w koncu rozwijac

Gość Ryfka      Goldman
Trefny, kapcan i więcej nie. W Jidysz jest mało przekleństw itp. My Żydzi inaczej rozładowujemy frustrację.