Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mama dobra rada

do kobiet które plamią

Polecane posty

Gość mama dobra rada

w ciąży. Błagam Was nie lekceważcie tego. Nie ważne czy to jest mała plamka czy większe karawanie, czy brązowe, czy żywo czerwone. Zawsze w takiej sytuacji jeździe do szpitala!!!!!!!! Jest tutaj mnóstwo tematów w których dziewczyn/kobiety w początkowych tygodniach ciąży plamią i nie wiedzą co robić i pytają tutaj. Nie traćcie na to czasu, każdy przypadek jest inny i nigdy nie wiadomo czy to coś poważnego czy mniej dopóki tego lekarz nie sprawdzi, dlatego nie zdajcie się na opinie nie fachowych osób, które często piszą "poczekaj jeszcze, ja tak miałam i mi się nic nie stało". Ale przecież, że jej się nic nie stało nie znaczy, że Tobie czy Twojemu dziecku też nic nie będzie. Podsumowując mój przydługi wywiad z każdym plamieniem w ciąży trzeba jechać do szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie pytać tutaj i tracić niepotrzebnie czas a nie daj Boże słuchać kogoś kto mówi nic Ci nie będzie. Jako przykład podaje linka do pewnej sytuacji: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5714330 Może ktoś napisze, że jak masz poronić to i tak poronisz. Może i tak, ale przynajmniej będziesz miała pewność, że zrobiłaś wszystko, żeby do tego nie dopuścić! Pozdrawiam Wszystkie kobiety w ciąży i życzę, aby przebiegały bezproblemowo i bez plamień. Mama 2 dzieci (w tym jednego aniołka).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować