Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tradzik hormonalny

Polecane posty

Gość gość

witam, codziennie coś mi wyskakuje na twarzy, od 2-3 tygdni biore eutgrrox a dodatkowo estrofem i d*phaston poniewaz lecze sie tez na jajniki. Po jakim czasie przestane miec problemy z tradzikiem ? Jestem juz tym zmeczona i nie wiem jak sobie radzic, nic mi nie pomaga, codziennie gdzies na twarzy cos mi wyskoczy :(

Gość gość
Wyrzuć te świństwa i zacznij stosować olej z wiesiołka w kapsułkach. Po miesiącu zapomnisz co to rozlegurowane hormony.

Gość gość
musze leczyc niedoczynnosc i cysty na jajnikach, nie moge ich odstawić.

Gość gość
No to nieciekawie masz :( Ale spróbuj z tym wiesiołkiem jako dodatkiem, powinien pomóc

Gość gość
a drogie to jest i gdzie to kupie ? W aptece ?:)

Gość gość
Mozna kupic w aptekach internetowych i w zwykłych. 60 kapsułek płaciłam ostatnio około 20 zł. Ja lubie zamawiac na www.doz.pl i wtedy odbieram zamowienie na mojej osiedlowej aptece bez dodatkowej opłaty za wysyłkę.

Gość gość
29.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Wyrzuć te świństwa i zacznij stosować olej z wiesiołka w kapsułkach. Po miesiącu zapomnisz co to rozlegurowane hormony. =========================== Ty chyba żartujesz?! Nie masz pojęcia o czym piszesz. Autorko, w żadnym wypadku nie przerywaj leczenia. Olej z wiesiołka to zwykły suplement diety, owszem, może poprawić stan skóry (choć jeśli nie są to drobne problemy, to nie licz na cuda), ale na pewno nie wyleczy zaburzeń hormonalnych. Co do twojego pytania, to nikt nie jest w stanie ci odpowiedzieć, bo to kwestia bardzo indywidualna. Z tego co wiem od lekarzy to efekty powinny pojawić się do 6 miesięcy od rozpoczęcia leczenia. Sama walczę z trądzikiem hormonalnym od lat, u mnie poprawa była dość szybko (co nie oznacza, że trądzik zniknął, po prostu jest lżejszy i mniej nasilony niż przedtem). W każdym razie musisz uzbroić się w cierpliwość.

Gość gość
nie mam zamiaru przerywac leczenia, w przyszlosci chcialabym miec dzieci, wiec musze byc zdrowa. Co do tych kapsulek, moze sie skusze i bede brala dodatkowo :) Z moją cierpliwoscią to roznie, wstyd mi wyjsc z domu z taką twarzą :(

Gość gość
A jak bardzo nasilony masz ten trądzik i jaką ma postać?

Gość gość
jest to tradzik rozowaty. sa to takie gulki dosc duze, czerowne, ktorych nie da sie wycisnac, cale czolo, skronie i pod broda.

Gość gość
To ja ci doradzałam wiesiołek. Jeżeli masz trądzik różowaty to mozesz dodatkowo zacząć używać kosmetyki z kwasem laktobionowym. To nowość na rynku. Kwas laktobionowy ładodzi zmiany w dermatozach.