Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko ma stope 13 co czy 14 cm buty beda dobre na zime

Polecane posty

Gość gość

jw. chodzi o wkladke wewnetrzna

Gość gość
Jasne jak mu obleczesz onuce

Gość gość
Nieeee. A ty jaką masz wkładkę? Do tej wielkości stopy to chyba rozmiar 24. Sprawdź w necie

Gość gość
ciezko stwierdzic

Gość gość
Dziecko ma stope 13 cm, a buty wkladke 14,2 cm. Wiem, ze obecnie beda dobre, ale czy nie za male np na grudzien, styczen?

Gość gość
Zawsze na zime kupuje się buty o 1 numer wieksze niz dziecko ma na lato - bp będą grube skarpetki

Gość gość
ja np. w zeszlym roku kupial corce na zime buty.- podajze w pazdzierniku a w na poczatrku lutego musialam jej kupic nowe bo noga urosla.

Gość gość
To by bylo bardzo niefajnie, bo sporo kosztowaly te buciki - ona dopiero zaczela chodzic, wiec postanowilismy kupic lepsze. I nie wiem czy sie nie pospieszylismy... czy beda dobre. Moze w grudniu juz za male :/

Gość gość
Taaa 2 cm jej urosła, w takim tempie za 5 lat będzie miała większe płetwy niż nurkowie marynarki ;-)

Gość gość
No wlasnie wyczytalam ze stopa rosnie ok 1 cm rocznie. Ja mam w tej chwili stope 22 cm - rozmiar 35, a lat mam 27. Wiec chyba nie urosnie jej w 3-4 miesiace o 1.2 cm...

Gość gość
moja corka ma 5 lat a s dlugosc stopy 21cm. riomziar buta 32

Gość gość
No to spora ma stopke.

Gość gość
Mam ten sam problem :/ No i mojej własnie ta stopa rośnie jak szalona. Nie wiem, moze w końcu przystopuje, bo w takim tempie za parę lat będzie miał rozmiar 47 chyba. Moja ma stopę 13-13,5 (nie moge dokładnie zmierzyć, bo sie wierci i specjlanie wierzga nogą), a wkładka w butach ma 14,2, choć wg producenta Primigi ma tylko 13 cm, i chyba za małe są :(. Załamana jestem, bo tanie nie były. Głupia przez internet kupowałam.

Gość gość
Mojemu starszemu synowi stopa rosla normalnie,tj. jeden but na sezon. A mlodszemu jak nie rosla to nie rosla dlugo. A jak zaczela... Latem znosil 2 pary sandalow.Az sie balam kupowac na zime,dlatego znalazlam na allegro nowe lupilu za 30zl,a w grudniu czy styczniu kupimy nowe. Nie stac mnie na dwie pary burow dla jednego dziecka za ponad 100zl.