Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z byłym facetem

Polecane posty

Gość gość

pożegnalny ?:D poszłybyscie na to ,czy nie?

Gość Jak z byłym to juz
sie chyba pożegnaliście.

Gość gość
no własnie nie do konca :P trudna sprawa :D

Gość gość
p*****lnieta jesteś, brak szacunku dla samej siebie

Gość Szacunek szacunkiem
Niech śpi z kim chce, ale po co? Jak sie macie rozstać to sie rozstancie jak ludzie a nie jakies durne pomysły macie. Ile macie lat?

Gość gość
wcale się nie dziwie ze cie w d*psko kopnal

Gość gość
Zależy jaki facet i z jakiego powodu rozstanie :)

Gość gość
wiesz, co to rozstanie z godnascia?chyba nie, zalosne

Nigdy w życiu.Skoro się rozstaliśmy to znaczy,że coś się między nami skończyło.Seks również.Nigdy nie zrozumiem idiotek sypiających z byłymi.

Gość gość
Teqi masz racje,ja tez nie rozumiem takich idiotek

Gość jebak
kruwa r****ć bo k***a zaraz wszystkich rozp******ę i się k***a mać skończy, no k****, w*********ć spać z******e dzieci p********e !!!!

gość Teqi masz racje,ja tez nie rozumiem takich idiotek**************** dziewczyna sypia z byłym bo myśli w swojej małej główce ze ten do niej kiedyś wróci skoro nadal uprawiają razem seks, ale niestety dla 99% facetów seks a miłość to co innego ;) i sie cieszy ze ma darmowe r*****ie i do tego full opcje z innymi paniami :)

Gość gość
łatwo wam oceniac ,nie znajac sytuacji ..jako" idiotka " zycze wam takiego samego rozdarcia emocjonalnego i niepwenosci jaką mam teraz ja ..

Gość gość
jaka niepewność? były to były. Zakończyliście ten związek.

Gość gość
o to chodzi ,ze nie do końca go zakończyliśmy,w zyciu bym nie pomyslała ze bede zastanawiała sie na taką rzeczą ..

Gość gość
to wreszcie były czy obecny? czy zastanawiasz się dopiero czy go zostawić?

Gość gość
były dzieli nas duża odległość ,dalismy sobie spokój ale i jedno i drugie nie do konca tego chce ,planowaliśmy sie zobaczyć jeszcze raz ,a wiadomo jak to sie moze skończyc ..

Gość gość
skoro uznaliście że to nie ma sensu, to po co to na nowo rozgrzebywać? I tak, masz rację, spotkanie może się tak skończyć, bo facetom chodzi tylko o seks. Pobzyka i pojedzie, a Ty zostaniesz bez godności. Zajmij się poszukiwaniem nowego faceta i nie trać czasu i energii na coś co się nie uda

Gość gość
bo ostatnim razem to wszystko poszło nie tak jak powinno ,nie chce by taką mnie zapamietał ,planujemy sie zobaczyc ,z jedej strony chce ale z drugiej to chyba nie najlepszy pomysl teraz kiedy zaczelam zyc z myslą ,ze to koniec na zawsze

Gość gość
Nie, nigdy. Dla mnie to by było upokarzające.

Gość gość
wolisz żeby zapamiętał Cię jako łatwą? Dziewczyno trochę godności. Nie puszczaj się na lewo i prawo

Gość gość
rozumiem was pewnie ,nie naleze do jakis panien puszczajacych sie i tu i tam .. ale cholera chce naprawic to co spieprzyłam ostatnim razem ,macie racje tylko ze trudno tak sobie oduscic kogos darząc go uczuciem i teraz kiedy mam sznase zeby to moze zmienic ,naprawic

Gość gość
No to pisz od razu ze chcesz sie z nim przespac zeby do Ciebie wrocil. Zreszta od poczatku bylo wiadomo. A ty bredzisz o jakims seksie na pozegnanie.

Gość gość
nie! seks to moze byc skutek uboczny spotkania,nie mam zamiaru isc z nim do lózka by go odzyskac .. chyba z tego zrezyguje , bo tylko siebie znienawidze za to pozniej,trudno było co było trzeba zyc dalej

Gość chloera
Autorko! Alez Cie tu poniewieraja. Dziwne, ale przeciez , jezeli jest sie z kims dlugo, ma sie sentyment, jakies uczucia sie tla, moze wrecz wszystko buzuje, rozstania, powroty itp. to ja sie nie dziwie, ze jest tez namietnosc! Tutaj pisza chyba tylko jakies stare panny, za przeproszeniem, sfrustrowane tym, ze z nimi nikt juz nie sypia. Zawsze sie znajda takie kolezanki, co Ci doradza rozstanie z chlopakiem, albo wmowia Ci, ze sie nie szanujesz, nie masz honoru.Tylko same przewaznie siedza same! Moje zdanie jest takie, ze skoro myslisz o seksie z nim, to jednak cos sie tli. Sa takie burzliwe zwiazki. I ja naprawde nie wiem, skad tu ktos wczesniej wzial dane, ze dla 99% mezczyzn seks i milosc to co innego! Gratuluje znajomych! I zapewniam, ze mezczyzni rowniez maja uczucia! A milosc i seks takze dla mezczyzn ida w parze. Nie doradze Ci nic. Nie uwazam, ze jestes idiotka. Wspolczuje Ci tylko tej niepewnosci. Trzymaj sie! I moze daj znac, jak bylo na spotkaniu, czy poszlas?

Gość gość
Dzięki, jeżeli chodzi o faceta sam przyznał ze byłam dla niego cholernie ważna jak nikt a uczucie jest tylko juz słabe przez te km, jest jeszcze miedzynami cos nie wyjasnionego a ja chce to naprawic.. nie wiem co robić, ale tak pragne go zobaczyć