Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy tez latacie po dyskotekach

Polecane posty

Gość gość

ktora ma niemowle i lata po dyskotekach?czy ja jestem jakas dziwna

Gość gość
ja miałam niemowlę to chodziłam ,bo niby kto miał by z nim zostać w domu przecież nie babcia ,ale po paru mies chodziliśmy ,młody był z opiekunką ale nie na dyskotekę bo to dla wieśniaków i małolatów i niedoj****ych studencików .

Gość gość
a co masz sieedziec w domu z dzieckiem przy cycu?tez bym chodzila

Gość gość
Ja przestałam 'latać' po dyskotekach w wieku lat 16, bo mniej więcej wtedy inteligentnego człowieka przestaje to bawić...

Gość gość
moze nie tak po dyskotekach jak po klubach takich od 23lat , kulturalniej mozna z znajomymi posiedziec napic sie piwa i wrocic....

Gość ksiadz z twojej parafii
ja jeszcze w wieku 16 lat nie mialam pozwolenia na dyskoteki,skoro skonczylas jak mialas 16 lat to pytanie kiedy zaczelas.jak mialas 11?

Gość gość
nigdy nie latałam, byłam w sumie może 5 razy stracony czas, jak otworzą coś w stylu 30+ to za jakiś czas pójdę chętnie poszłabym potańczyć w miejsce gdzie nie ma usmarkanego nawalonego g****arstwa

Gość gość
ja od zeszłego roku nie byłam w żadnym klubie Zwyczajnie znudziły mi się takie imprezy poza tym wiek też robi swoje - nie mam ochoty bawić się w miejscach, gdzie wpuszcza się wszystkich od 18 r.ż. W klubach od 21 r.ż. nie czuję specjalnej różnicy - względem tych pierwszych. Wolę innne sposoby spędzania czasu - i inne sposoby na zabawę ;)

Ja przestalam chodzic do klubow jak mialam 25 lat i do teraz nie chodze bo sie jzu za mlodu wyszalam i teraz mi sie nie chce. Dla mnie bez sensu jest jak kobieta zostawia malutkie dziecko a sama idzie balowac :D Na wszytsko przychodzi czas i miejsce i takie dziewczyny widac nie wyszlaly sie tylko jeszcze sa na tym etapie a dziecko juz maja. :(

Gość gość
Nie latam, ale po dyskotekach nigdy nie latałam, nie umiem tańczyć i nie lubię, poza tym mało kiedy mi się muzyka podoba... ale do knajp na piwo owszem, chociaż już nie tak często jak kiedyś.

Gość gość
w całym swoim życiu byłam ze 3 razy na dyskotece bo to jest iście g****ana impreza dla cweli

Gość gość
Ja szalałam od 18tego roku życia do 29. Potem wyszłam za mąż urodziłam dziecko i już też mnie to nie bawi. Teraz juz córka ma 3 lata i z koimi kolezankami spotykamy sie na zasadzie: niech sie nasze dzieci pobawią razem.... więc powiedziałysmy dość! Trzeba chociaz raz spotkac się bez dzieci i iść potańczyć :) Wiec za tydzień idzimy do klubu plus 23 lata bo my mamy od 30 do 33 i się wyszalejemy :) Dzieci sprzedane dziadkom, nasi mężczyźni tez mają wieczór dla siebie i wszyscy zadowoleni :)

Gość gość
POPRAWKA gość Ja szalałam od 18tego roku życia do 29. ..................do 26 a nie 29 :)

Gość gość
Po wpisie autorki juz mozna stwierdzic,ze jest to osoba bardzo mloda,ktora nie jest gotowa do macierzynstwa.Zaliczylas wpadke ,moze nawet nie wiesz kto jest ojcem.Nawet jak wiesz to nie jestescie razem.Sorry ,ale jak dla mnie po 25 roku zycia na dyskotece to juz nie ma co robic ,no chyba ze jestes totalnym nieudacznikiem.Jeszcze wyjscie do baru ze znajomymi zrozumien ,ale nie dyskoteki