Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona i samotna nastka

Domagam się czterech tysięcy złotych alimentów miesięcznie

Polecane posty

Mój facet odszedł ode mnie gdy dowiedział się o ciąży .Twierdzi, że wrobiłam go w to dziecko .Obecnie jestem w 37 tygodniu ciąży . Mój eks ma własną działalność i wysokie zarobki rzędu 200tys. rocznie netto to wychodzi około 17 tys netto m-cznie . Gdy mu powiedziałam o tych 4 tys to mnie wyśmiał .W takim wypadku gdy nie chce się zgodzić to założę sprawę w sądzie .I tu mam pytanie.Jakie kwoty na ogół przyznaje sąd ? Dodam, że całą ciążę chodziłam na badania prywatnie i również liczę na zwrot bo od niego nie dostałam złotówki !!Pozdrawiam

Gość gość
dobrze ci tak, sama se jestes winna🖐️

Gość gość
500, no może 600 zl/mies to pewnie dostaniesz

Gość nasto procent nie kinkyrege
profo :O, nikt w polsce nie zarabia 17 000 mies/ . a jak ktos tyle jednak cudem zarabia to nie roocha nastek tylko esklusive wykastrowane sooczki za 1000zł a nie nastki kture za 4 piwa zmordydod**yzaur 🌻

Gość kajetta
Alimenty od ojca to połowa wydatków na dziecko. Żaden sąd nie uwierzy, ze utrzymanie dziecka to 8000 zł, no chyba ze masz bardzo wysoki poziom życia.

Gość gość
mimo tak wysokich zarobkach więcej jak 2,5 tys nie dostaniesz ale próbuj wyciągnąć od gnoja jak najwiecej w końcu to jego dziecko a skoro on bogaty to taki sam standart zycia powinno miec dziecko ! Powodzenia

Gość nasto procent nie kinkyrege
niech szmatkaaa idzie na kase do biedronki :) zarabiac na dzidziusiaaa

Gość gość
HEHE ZNALAZŁA SOBIE TAKA SPOSÓB NA DOSTATNIE ŻYCIE PRZEZ ŁADNYCH PARĘ LAT ! puściła się ze starszym kasiastym gościem dała się zapylić i teraz zamiast pójść do roboty to by chciała żyć z dziecka bo ma bogatego tatusia!! Życzę ci s.z.m.a.t.o - s.u.k.o - k********. BY SĄD WZIĄŁ TO POD UWAGĘ I PRZYZNAŁ CI JAK NAJMNIEJSZE ALIMENTY

kajetta ale o jakich 8000 zł piszesz ? Ja jestem studentką więc mój dochód miesięczny jest zerowy i na dzień dzisiejszy mieszkam u rodziców .Potrzebuje te pieniądze by spokojnie wychować dziecko i zapewnić mu opieke . Pewnie, że mozna wychować dziecko i za 800zł ale skoro ojciec mojej córeczki ma wysokie zarobki to mała ma mieć wysoki standard życia ! To chyba logiczne

Gość gość
Wiem ze to prowo, ale szkoda ze w takich przypadkach sądy nie przyznają dziecko ojcu

08:52 a kto powiedział , że ja nastka jestem ? Sugerujesz się nickiem ? Na nastolatkę to ja wyglądam ale nie jestem już nią od 3 lat .Pozdrawiam ciepło

Gość edekson
Skoro chcesz by miało wysoki standard życia to oddaj dziecko pod opiekę ojcu skoro on ma wysokie dochody to na pewno ten standard mu zapewni jeszcze jak ty pójdziesz do roboty i zapłacisz na nie nawet najniższe alimenty

Gość logiczne to jest to
że nie zachodzi się w ciążę (antykoncepcja istnieje nie tylko w filmach :P ), jeżeli nie ma się środków na utrzymanie dziecka. dziecko utrzymują oboje, ojciec i matka. więc nie pierrdol, że chcesz dostatniego życia dla swojej córeczki, ale i dla siebie też, bo co, nie będziesz korzystać z tych pieniędzy? :D

Gość edekson
Jesteś taka pazerna że ja bym cię tak załatwił ,że TY nie dostała byś ani złamanego grosza

Gość edekson
Na miejscu ojca tego dziecka to ja bym ci je odebrał i to TY MUSIAŁA BYŚ RUSZYĆ P.I.Z.D.Ę iść do roboty i płacić na to dziecko !

Gość Anastazjapat
Nie rozumiem waszego oburzenia :-O Skoro facet zarabia 17000 msc to ile ma niby łożyć na SWOJE dziecko ? 500 zl :D ? Nie nam oceniac sytuacje w ktorej autorka sie znalazla bo nic o niej nie wiemy czy się zabezpieczala czy tez celowo to zrobiła .Jak widac wy z góry zakładacie swoje tezy i robicie z niej sz m a t e .To żałosne i założe sie ze te obrazliwe komentarze wychodza od panów zarabiających 1200 netto

Gość edekson
skoro jej nie stać na utrzymanie córki to niech odda ją pod opiekę ojcu a nie woła takich alimentów

Gość gość
A ile dziecko potrzebuje? 4 tys?

Gość edekson
on ma dziecko utrzymywać a nie taką leniwą p.i.z.d.ę

Gość gość
mysle, ze w tej sytuacji 2 tys sa realne :)

Gość Anastazjapat
edekson leń to z ciebie pajacu :-O do pracy bys poszedł a nie jadem plujesz z samego rana 💤 Dziewczyna studiuje a ty ją od leni wyzywasz tylko dlatego, że w ciążę zaszła z drugim pajacem. A że koleś nadziany to już w obrony bierzecie sukinkota . Autorko a ty staraj sie również o alimenty na siebie by taki poznal konsekwencje seksu raz a dobrze

Gość edekson
Ja na jego miejscu starałbym się o pozbawienie jej praw do dziecka i gówno by dostała tak bym ją urządził ,że to ona by płaciła na dziecko !

Gość gość
Faceci sa beznadziejni, obys puscila go z torbami :)

Gość edekson
Leniwa S.Z.M.A.T.A znalazła sobie sposób na życie !

edekson, podejrzewam, że te wszystkie negatywne wpisy są twojego autorstwa! Nienormalny jesteś desperacie . Jak niby mój eks ma wychowywać dziecko skoro nawet nie uznaje córki ?! Wez idz już stąd Anastazja, dziekuję .na pewno będę walczyła o swoje ! Na razie czekam na odzew z jego strony by zalatwić to polubownie .Pozdrawiam

Gość gość
znam kobietę która dostaje 4 tysiące alimentow ale jej dziecko jest upośledzone więc wątpie że na zdrowe dziecko są przyzna tyle samo

Gość gość
Żałosne, żeby chcieć się utrzymać za dziecka pieniądze

Gość gość
Moze te 600 zl dostaniesz, bo alimenty maja pokrywac polowe wydatkow na dziecko, takze ty musisz wylozyc ta druga polowe. Na alimenty na siebie nie masz co liczyc, bo nie byliscie malzenstwem...

Gość gość
Ja myślę ze masz szanse na max 1200, swoja droga dlaczego chodzilas prywatnie do lekarza,skoro cię nie stać?

Gość gość
oczywiście,że możesz otrzymać takie alimenty. ja bym próbowala jeszcze wyższe wołać ;) Szczęściara z ciebie .Mój eks to niedorajda życiowy i musze sie zadowalać alimentami 900zl .pisz na bieząco jak sie sprawy maja pozdrowienia