Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ide dzis do dietetyka jak sie przygotowac do rozmowy

Polecane posty

Gość gość

Mam już zrobioną analizę ciała, muszę zrzucić 10-12 kg,dziś idę na pierwszą, około godzinną wizytę, jestem pełna nadziei że tym razem z dietetykiem wreszcie będę miała upragnioną figurę :) zastanawiam sie , o co będzie pytać i czy już dziś ustawi mi diete czy bedzie dopiero zbierac informacje. Ktoś już był i wie?

Gość gość
gdzie robilas ta analize ciala jak dopiero pierwszy raz idziesz do dietetyka???

Gość gość
analizę ciała zrobił mi ten właśnie dietetyk, byłam u niego na chwilę, by tylko zrobić tę analizę, by powiedział mi ile muszę zrzucić itp, kazał się zastanowić, czy się decyduję. Jak się zdecyduję, dowiem się reszty, no i się zdecydowałam i dziś idę na tę pierwszą, podobno około godzinną wizytę.

Gość gość
analiza robiona sprzętem elektronicznym, wyszło ile mam tkanki tłuszczowej, ile mięśniowej, ile wody, ile ważą kości, jakie zapotrzebowanie energetyczne itp.

Gość gość
zabawne to jest, że nawet z czymś tak prostym jak schudnięcie (bo wystarczy po prostu mniej jeść) ludzie muszą iść do specjalisty... i płacić mu za to grube pieniądze :O

Gość gość
tak, bardzo zabawne, ja np. staralam sie jesc mniej i udalo sie schudnac pare kilo, ale przy okazji nabawilam sie problemow z sercem i stanu przedanemicznego

Gość gość
no jak się głodziłaś i katowałaś ćwiczeniami, to ja się nie dziwię.

Gość gość
ja się odchudzam całe życie, stosowałam tysiące diet i zawsze kończy się to efektem jojo i wieczną nadwagą, dlatego teraz, po kilkunastu latach postanowiłam wreszcie iść do dietetyka, spróbowałam już wszystkiego, a u dietetyka jeszcze nie byłam , może to jest to, czego mi trzeba? a odnośnie wyrzucania grubych pieniędzy, nie zdecydowałabym się pewnie, gdyby to kosztowało kupę kasy, bo mnie nie stać. Wizyta jest raz w miesiącu - płatna - kosztuje 70zł, a do tego chyba 2 bezpłatne konsultacje, także koszt to 70zł miesięcznie, także bez przesady. Ja już tyle kasy wydałam na różne cuda odchudzające, że te 70zł to śmiech na sali.

Gość gość
nikt nie odchudzał się u dietetyka?