Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go wziąć na sposób

Polecane posty

Gość gość

Mój ukochany małżonek mnie zdradził. To było jeszcze przed ślubem. Nie fart chciał, że dowiedziałam się po ślubie i jeszcze będąc w ciąży, decyzja zapadła, że zostaje, ale nie wybaczyłam, straciłam zaufanie i nie potrafię go ponownie nabrać do tego człowieka. Nie popadłam też w paranoję i nie sprawdzam go, nie kontroluje, ale zaczyna mnie wkurzać fakt, że wszędzie łazi ze swoim telefonem. Nawet jak idzie ręce umyć to go zabiera, żebym przypadkiem nie zobaczyła co tam wypisuje? A ja właśnie chcę zobaczyć, coś mnie kusi.Za pierwszym razem jak mnie kusiło to ciekawych rzeczy się naczytałam i dowiedziałam o zdradzie teraz ponownie mam to odczucie, że powinnam sprawdzić. Tylko nie wiem jak. Wycwanił się i z komputera nie loguje się nigdzie, jedynie z komórki.

Gość gość
przecież kiedyś śpi albo się upija

Gość kinkyreggae
jak będzie spał to przeczytaj co i jak, a potem w ramach rewanżu w miare możliwości, przypal zapalniczką kartę sim ;) i troche środek telefonu**** Tylko nie baterie*!!** Pomyśli ze telefonik sie popsuł :):):):)

Gość gość
PS ja mogę mu powiedzieć, daj mi swój telefon, bo chcę coś sprawdzić i da, ale wcześniej pokasuje wszystko, a mi chodzi o to, żeby dorwać się do telefonu ukradkiem, jak nie będzie się tego spodziewał. Muszę wiedzieć i mieć dowód, że znowu z nią ewentualnie koresponduje, ukrywa się z tym i wtedy odejdę! Ja i tak nie mogę zdzierżyć tego, że nie odeszłam od razu.

Gość gość
No śpi, ale ja z reguły zasypiam szybciej od niego :( Zresztą mam stracha, że się przebudzi czy coś...

Gość gość
Najlepiej jakby zalogował się na fb albo pocztę, a ja podpatrzę hasło, dzisiaj jest dzień chłopaka coś tam mu wyślę na tablicę i powiem, żeby się zalogował, ale nie wiem czy to się uda.

Gość gość
to go upij

Gość gość
Nie muszę go upijać. Przyjdzie sobota to sam się upije pewnie z bratem, ale wtedy jest jeszcze ciężej, bo On ma niespokojny sen jak jest pijany. Ewentualnie wtedy mogę tylko się podpytać kilku rzeczy, ale też nie mam pewności, że mi prawdę powie.