Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się kolega męża

Polecane posty

Gość gość

Jest to niezbyt bliski kolega męża. Taki bardziej znajomy niż kolega. Ja często go spotykam bo razem jeździmy do pracy pociągiem . Widzę jak zerka czasami w moją stronę więc myślę że też mu się w jakimś sensie podobam. Chyba zwariowałam. Kocham męża nigdy go nie zdradziłam, nawet w myślach,a teraz przyłapuję się na tym, że często myślę o tym koledze. Nawet jak się kochamy.

Gość gość
K.... z ciebie i tyle

Gość gość namber cwaj
Zmień przedział, przestań o nim myśleć, nie patrz w jego stronę. Pomyśl sobie, że na pewno się poci i ma wonne stopy.

Gość gość namber cwaj
Albo wyjdźcie na papierosa i mimochodem rzuć coś w stylu: "a może byś mnie tak zerżnął" - bez uczuć, dla sportu, jest to alternatywa.

Gość gość
Nie przejmuj się wyzwiskami,też tak mam,podobają mi się różni faceci i to jest normalne.Myślisz że Twój facet nie rozgląda się za innymi?

Gość gość
hahahahah no wlaśnie! nie przejumuj sie wyzwyskami! mnie ostatnio mąż zrobiła awnature na basenie, że sie gapiłam na ratownika...może nie tyle co awanture cos się wściekł i obrazil. Najlepsze jest to, że naprawde sie na niego patrzylam inaczej a on mnie przyłapał. troche to było zabawne:) obrazil się jak dziecko :P nie pakuj się w t-mja rada...staraj się go unikać.

Gość marek 222222
maz cie juz pewnie nie raz zdradzil, a ty sie zastanawiasz 🖐️

Gość To Ja 40stka
Podobno zdrada,nie popłaca:))))))ale czy wierzyć?sama musisz wiedzieć.