Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaaataaa

Rodzice robią seks prywatki

Polecane posty

Gość beaaataaa

Mam 21 lat. Ciągle jeszcze mieszkam w domu z rodzicami. Jestem jedynaczką. Moi rodzice są po czterdziestce. Od jakiegoś czasu co weekend organizują u nas w domu seks prywatki. Zapraszają jakiś znajomych z portali i "spędzają z nimi czas". Na początku mi to nie przeszkadzało. Myślałam są dorośli więc niech robią co chcą. Ale teraz mam już dość golasów latających po moim domu za roznegliżowanymi kobietami i odwrotnie, odgłosów orgi. Nie mam jak się uczyć. Ale rodzice mówią że jak mi nie pasuje to mam się wyprowadzić i że nie zrezygnują ze swojego jak to mówią "hobby". Moim zdaniem to nie fer wobec mnie że tak postępują. Proszę o pomoc

Gość gość
Wyprowadz sie

Gość gość
Jakichs a nie jakis. Idz do biblioteki sie uczyc, chociaz nie znasz ortografii, lepiej zainteresuj sie hobby rodzicow masz do tego predysopzycje wieksze niz do nauki :)

Gość gość
beaaataaa Mam 21 lat. Ciągle jeszcze mieszkam w domu z rodzicami. Jestem jedynaczką. Moi rodzice są po czterdziestce. Od jakiegoś czasu co weekend organizują u nas w domu seks prywatki. Zapraszają jakiś znajomych z portali i "spędzają z nimi czas". Na początku mi to nie przeszkadzało. Myślałam są dorośli więc niech robią co chcą. Ale teraz mam już dość golasów latających po moim domu za roznegliżowanymi kobietami i odwrotnie, odgłosów orgi. Nie mam jak się uczyć. Ale rodzice mówią że jak mi nie pasuje to mam się wyprowadzić i że nie zrezygnują ze swojego jak to mówią "hobby". Moim zdaniem to nie fer wobec mnie że tak postępują. Proszę o pomoc

Gość beaaataaa
Nie mam gdzie się wyprowadzić. A rodzice mi nie dadzą na mieszkanie bo jak twierdzą jeśli zdecyduje się wynieść to sama będę musiała zapewnić sobie byt.

Gość gość
Albo prowo albo rodzina patologiczna bo nikt normalny nie robi orgii w domu jak są dzieci, nawet dorosłe.

Gość gość
W dzisiejszych czasach takie rodziny są na porządku dziennym. Szkoda tylko że dzieci przez to cierpią

Gość gość
tez tak mysle ze komus sie nudzi i wymysla

Gość gość
mnie sie teraz przypomniala dawna dosc historia uslyszana od starszej kobiety.. schylek lat siedemdziesiatych dzieci skarzyly sie ze rodzice przy nich tez to robia ale sami ze soba,powiedzieli ze sie tego nie wsydza bo to rzecz naturalna

Gość gość
Seks jest czyms normalnym

Gość gość
Rodzice też mają prawo do szczęścia;-)

Gość gość
Szkoda mi ciebie. Żyć w takiej rodzinie. Okropne

Gość gość
uzyj wody egzorcyzmowanej ewentualnie wody sw i codzienie musisz kropic dom