Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic pomozcie

Polecane posty

Gość gość

jesli sie bylo kompletnie nieszczerym wobec kobiety z ktora nigdy nic nie laczylo oprocz kolezenstwa, dobrego kontaktu, telefonow pisana do siebie ,widywania sie gdy byla w rodzinnym miescier(uczy sie gdzie indziej), jesli sie bylo kompletnie nieszczerym i Ona o tym wie, kontakt sie urwal, wie takze juz ze zaczynalo mi zalezec, ze zrobilbym dla Niej wszystko nie liczy sie to jednak bo napisalej Jej kilka nieprzyjemnych rzeczy na maila sprowokowany wczesniaj dala moj nr komus, jakies smsy z grozbami itp napisalem Jej ze moglem ja do lozka po imprezie zabierac i takie tam i po 2miesiacach Ona odpisuje ze mozemy sie spotkac finalnie oczywiscie sie nie spotka przez wlasnie te maile, ale czy jest jakas szansa zeby mi wybaczyla?? zeby miec kontakt choć taki jaki mialem tylko jako kolega?co robic? a moze odnalesc ja w miescie gdzie studiuje z kwiatami powiedziec poprostu wszystko ze poczulem przez ten czas cos do Niej ?? POMOCY !!

Gość gość
naisz jeszcze raz prosze bo nie rozumiem nic

Gość gość
piszesz tak nieskładnie że nie wiadomo o co ci chodzi.... okłamałeś ją ? spotykałeś się z inną ? po cholerę nas pytasz o zdanie nie podając szczegółów, co my wróżki ? to ty znasz tą dziewczynę i to ty powinieneś wiedzieć jak może zareagować nie wpadłeś na to że każda kobieta w danej sytuacji może zareagować inaczej, bo to zależne jest od światopoglądu, charakteru, temperamentu i doświadczeń życiowych a także jej stosunku do ciebie ?!

Gość gość
kolejny facet c***a piszący o sobie w trzeciej osobie, o zgrozo !!!!!