Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzam swoją żonę

Polecane posty

Gość gość

I dobrze mi z tym. W domu mam ugotowane, posprzątane a poza domem z******ty seks. I czego chcieć więcej od życia

Gość gość
a kogo to obchodzi

Gość gość
Trudno żebyś zdradzał moją, głupku

Gość LAURA 21
Hej koleś gdzie TWOJE ZASADY gdzie Twoje morale jeszcze chwilę a Twoja ślepa żoneczka będzie wszystkie potencjalne wyzywać od różnych szmat ,k***w itp.Dlaczego zakłamany dupku nie powiesz żonie że Ci z nią żle NIE ZACHOWASZ SIĘ JAK FACET TYLKO JAK PALANT.....ciekawe czy TWOJA cizia o tym wie z ktorą masz podobno super sex że jesteś żonaty,Ty byś swojej żonie skoku w bok nie wybaczył.....

Gość gość
A gdzie napisał ze z żoną mu źle

Gość LAURA 21
jak by mu było dobrze to by się nie bzykał na boku a do prania i gotowania niech sobie zatrudni wykwalifikowaną pomoc domową

Gość gość
To tylko seks jest gwarancją dobrego związku?

Gość LAURA 21
no to po diabla ta żona.....

Gość gość
No przecież napisał. Czytać nie umiesz

Gość dada223344
no i wszyscy sie cieszymy z czym masz problem autorze? Chcesz sie pochwalić, dowartościować?

Gość LAURA 21
to Ty nie umiesz czytać po co żona cizia do sexu a fachowa pomoc domowa do garów.....poza tym chyba wiedział jak mu z żoną nie sądzę że się żenił z kotem w worku...pewnie za chwilę napiszesz że osaczyła zaciągnęła do ślubu itd...

Gość dada223344
laura21 - jak wiekszość facetów, to ona chciała ślubu, to ona na mnie wskoczyła bo chciała dziecko, to ona, ona ona... ja przecież nie potrafię samodzielnie mysleć. Faceci to powinien byc jakis podgatunek człowieka

Gość LAURA 21
i tu się zgadzam najlepiej problemy z żoną załatwić kochanką

Gość gość
i jeszcze z tego się cieszysz jesteś kompletnym idiotą nie zasługujesz na to żeby mieć rodzinę mam nadzieję, że i żona i kochanka kopną cie w d**ę i zostaniesz sam na nic innego nie zasługujesz męska świnio !!

Gość gość
ludzie co was to obchodz? czym się tak bulwersujecie? jego sprawa, jego uklad, może wszystkim dobrze w tym trójkącie a może nie.... ale po co ten bulwers, pilnujcie swoich spraw i przestancie innym mówic jak k***a mają żyć!

Gość LAURA 21
nikt nikogo nie poucza jak ma żyć ale myślę że facet zaczyna używać rozumu ,zaczyna mieć wyrzuty sumienia i wątpliwości dlatego dzieli się swoim wyczynem na forum....

Gość gość
jaaaasne!!!! wyrzuty sumienia? oj naiwna jesteś....

Gość gość
nie zauważyły, że to celowo napisał jakis onanista, aby sie jarac takimi wpisami jak wasze :o

Gość LAURA 21
to po co o tym pisze na forum żeby się pochwalić jaki z niego donżuan i fircyk w zalotach..

Gość gość
bo się nudzi w przerwie między bzykaniem żony a kolacyjką u żonki ;) po to jest forum, żeby różni ludzie różne reczy pisali bo mają na to ochote... a Ty co w pania psycholog się bawisz? analize i terapie chcesz gościowi zrobić? a Ty po co piszesz???

Gość LAURA 21
może trochę z nudow trochę z ciekawości i chęci poznania różnych opinii i spojrzeń na życie a prywatnie owszem jestem praktykującym psychologiem i do mojego gabinetu przychodzą rożni ludzie między innymi tacy panowie skłóceni z życiem.

Gość gość
no tak łatwo się domyślić że jesteś psychologiem ;) robić analizę gościa na kafeteriii hahahahahaha padnę ;)

Gość LAURA 21
zapewniam Cię że trzeba być bardzo dobrym żeby robić analizy na forum gościowi którego się nigdy nie widział i nie słyszało ,spokojnie nie reklamuję siebie tylko dzielę spostrzeżeniami....cieplutko pozdrawiam..

Gość gość
Laura jestes ta zdradzaną zona

Gość LAURA 21
NIC PODOBNEGO NIE wiem dlaczego tak pomyślałam pisałam już o sobie tylko może w innym miejscu .Jestem spełnioną żoną i matką ,moj facet(mąż) jest oky nigdy nie sprawdzała nie kontrolowałam nie pytałam o kobitki w delegacji,wyznaję zasadę czego oczy nie widzą itd.........ale ..działa to w dwie strony ....gdyby mi było bardzo żle powiedziałabym o tym mężusiowi ,gdyby się zbyt intensywnie puszczał wywaliłbym na pysk niczego nie tłumacząc bo faceci nie wybaczają więc ja też nie muszę.....wiem co piszę nie tylko za sprawą oprawianego zawodu ale rownież doświadczenia życiowego.PEWNIE SIĘ ŚMIEJESZ w tym momencie ze mnie ale zapewniam Cię mimo wspolnych lat życia uwielbiamy ze sobą być rozmawiać kochać się mamy też wspolne zainteresowania .....po prostu jest dobrze...dodam że od zawsze była kobietą niezależną pod każdym względem dom prawie 300m ,samochod itd.